Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Keď telo ovládne vášeň: Poznali sa pár minút, skočili na seba a súložili na chodníku!

Dvojica sexuje priamo pred obchodom Zobraziť galériu (2)
Dvojica sexuje priamo pred obchodom (Zdroj: YouTube)

SAN DIEGO - Okoloidúci v kalifornskom meste San Diego sa stali svedkami nechutnej šou. Na chodníku pred obchodným centrom sa po sebe váľali dvaja mladí ľudia. Spočiatku si neboli istí, či precvičujú džudo, alebo sexujú. Druhá možnosť sa neskôr ukázala ako správna.

Čoraz viac ľudí si mýli verejné priestranstvá so spálňou. Týka sa to aj dvoch mladých ľudí, ktorí sa na seba na Valentína vrhli uprostred ulice v San Diegu a venovali sa sexuálnym aktivitám. Párik sa spoznal v autobuse, preskočila medzi nimi iskra a o niekoľko minút neskôr už na sebe ležali. Stalo sa tak okolo pol štvrtej poobede pred nákupným centrom, ktoré denne navštívia tisíce ľudí.

Školáci, ktorí práve nakupovali plesové šaty v jednom z butikov spolu so svojimi rodičmi, nemohli uveriť vlastným očiam, keď sa im naskytol pohľad na súložiacu dvojicu na zemi. Mladík bol najprv oblečený a cez hlavu mal prehodené kapucňu, no po približne pätnástich minútach sa vyzliekol. Jeho partnerka bola zdržanlivejšia, nechala si na sebe sukňu.

Keď telo ovládne vášeň:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Bolo to neuveriteľné. Váľali sa po zemi a robili lascívne pohyby. Jej nohy boli vo vzduchu a on ležal na nej. Všetci ľudia, ktorí išli okolo, len pozerali s otvorenými ústami, čo sa to vlastne deje," povedala očitá svedkyňa Christy Petersonová, ktorá následne privolala políciu.

Keď hliadka prišla na miesto, s milencami to ani nehlo a pokračovali v oplzlej činnosti. Dokonca aj keď im dôstojníci dávali pokutový lístok, stále sa objímali. Dvadsaťjedenročného muža nakoniec odviedli v putách, zatiaľ čo jeho tridsaťsedemročná milenka vyviazla len so slovným napomenutím.

Sex na chodníku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu