Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nemali kam ísť, tak sexovali na elektrickej rozvodni: Trest ich neminul!

James Davis (47), Charm Gilbertová (40)
James Davis (47), Charm Gilbertová (40) (Zdroj: Foto: polícia)

LADY LAKE - Náruživý párik z mestečka na Floride si to rozdával na verejnosti. Ako povedali, jednoducho nemali kam ísť, a tak sa dopustili výtržnosti. Za sexuálne radovánky si Charm Gilbertová (40) a James Davis (47) posedia vo väzení šesť mesiacov.

Vášniví milenci svoje sexuálne pudy ukájali na verejnom priestranstve. Podľa očitých svedkov Charm bola na elektrickom rozvádzači, za ňou stál nahý James a spoločne prevádzali sex.

Chvíľka rozkoše sa im očividne neoplatila. Dostali pokutu tisíc dolárov, musia zaplatiť súdne trovy a čaká ich šesť mesiacov za mrežami. Ako informuje nydailynews.com, v policjanej správe je uvedené, že žena ležala na elektrickej škatuli s nohami naširoko rozkročenými, jej prsia boli vystavené, šortky a spodnú bielizeň mala spustenú a vystavovala vagínu.   
 
V malom mestečku sa miestnym obyvateľom sex na verejnosti pravdepodobne páči. V júni pristihli pri súloži šesťdesiatosemročnú Peggy Klemmovou a štyridsaťdeväťročného Davida Bobilya. Tiež dostali trest, posedia si rovnako šesť mesiacov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu