Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gigantický penis ničil tínedžerovi život: FOTO hovorí za všetko!

Röntgenová snímka pred operáciou Zobraziť galériu (3)
Röntgenová snímka pred operáciou (Zdroj: Journal of Sexual Medicine)

TAMPA - Muži obdarení veľkým pohlavným údom sa väčšinou nesťažujú a sú naň, naopak, pyšní. Mladíka z Floridy ale tento fakt vôbec netešil. Jeho penis mal totiž veľmi nezvyčajný tvar a bol tak hrubý, že mu poriadne znepríjemňoval život.

Mladíka, ktorého identita nebola z pochopiteľných dôvodov zverejnená, dlho trápil penis podivného tvaru. Na dĺžku meral 17 cm, no v obvode mal až 25 cm. Úd tak vyzeral ako grapefruit alebo ako rugbyová lopta. Svojmu majiteľovi spôsoboval značné problémy. Obmedzoval ho v športe, nosení nohavíc i v sexe. Taktiež sa bežne stávalo, že sa kvôli obmedzenému prietoku krvi dostavila spontánna erekcia, čo bolo najmä v spoločnosti iných veľmi trápne a nepríjemné.

Tínedžer sa preto rozhodol, že si ho nechá zmenšiť. Jeho požiadavka lekárov prekvapila, pretože sa s ničím takým predtým nestretli. Muži totiž obvykle túžia po väčšom penise, nie menšom. No pri pohľade naň pochopili, prečo je dotyčný pacient taký nešťastný. Urológ z Univerzity na Južnej Floride Rafael Carion vyvinul novú techniku, pomocou ktorej falus stenšil. "Urobili sme rez pozdĺž jazvy po obriezke a z oboch strán sme odstránili kus tkaniva," vysvetlil.

Pred

Gigantický penis ničil tínedžerovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Journal of Sexual Medicine)

Po

Gigantický penis ničil tínedžerovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Journal of Sexual Medicine)

Operácia dopadla na jednotku a pacient je s výsledkom maximálne spokojný. Vraj mu to úplne zmenilo život. Samozrejme k lepšiemu. O prípade informoval magazín Journal of Sexual Medicine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu