Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO vyvolalo šialenstvo: Adoptované šteniatko drží tento krásavec, odhalenie v článku!

Ben u žien vyvolal hotové šialenstvo Zobraziť galériu (4)
Ben u žien vyvolal hotové šialenstvo (Zdroj: Facebook)

MELBOURNE - Adoptovanie šteniatka, ktoré by inak skončilo bohvieako, je samo osebe dobrým skutkom. Ak si ho ale osvojí takýto fešák, ženy padajú do kolien. Fotka zachytávajúca modrookého mladíka držiaceho na rukách chutné psíča obletela svet.

Minulú sobotu zverejnil austrálky zvierací útulok Pets Haven Animal Shelter na svojich stránkach na Facebooku fotku šteniatka menom Raffa a jeho nového majiteľa Bena Hendersona. Chcel tým len dať na známosť, že do centra v ten deň môžu prísť ľudia, ktorí si chcú adoptovať psíka.

FOTO vyvolalo šialenstvo: Adoptované
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

To ešte ale predstavitelia útulku netušili, že touto fotografiou spustili vyvolajú hotové šialenstvo. Najmä ženy si totiž viac ako samotné šteňa všímali mladíka, ktorý ho držal na rukách. Modrooký blondiak vyvolal obrovskú senzáciu a nežné pohlavie sa predháňalo v komplimentoch. "Adoptujem si ho, a psa tiež", "jediná vec je lepšia než pekný chlap - pekný chlap, ktorý má rád psov", "keď všetci zákazníci útulku vyzerajú takto sexi, chcem tam pracovať" - to sú len niektoré z komentárov pod obrázkom fešáka Bena.

Pets Haven Animal Shelter uviedol, že cez víkend sa im podarilo umiestniť až tridsať šteniatok, za čo zrejme vďačia práve fotogenickému krásavcovi. Pre všetky ženy ale máme zlú správu - Ben je zadaný. Jeho snúbenica na sociálnej sieti škodoradostne zverejnila fotku zásnubného prsteňa s poznámkou "Prepáčte dámy, ale prsteň na ruke mám ja".

FOTO vyvolalo šialenstvo: Adoptované
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

FOTO vyvolalo šialenstvo: Adoptované
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Ale aby to nebolo len o príťažlivom majiteľovi, Henderson všetkých ubezpečil, že Raffa sa má skvele a už sa u neho cíti ako doma. A to je v prípade adopcie zvieratka určite dôležitejšie ako výzor jeho pána.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu