Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tínedžer sa tak opil, že napísal sám sebe smsku: Jej FOTO vás zaručene pobaví!

Marcus naletel sám sebe Zobraziť galériu (2)
Marcus naletel sám sebe (Zdroj: Twitter)

OXFORD - Občas sa stane, že to niekto preženie s alkoholom a potom stvára veci, na ktoré si na druhý deň nespomína. Alebo lepšie povedané, nechce na ne pomyslieť. Tínedžer z Veľkej Británie to ale urobil úplne opačne. Svoj opilecký trapas zverejnil na internete a stal sa hitom.

Marcus Gray nedávno popíjal so svojím kamarátom, ktorý sa chystá na cestu okolo Thajska. Ako noc pokročila, devätnásťročný Angličan bol opitejší čím viac. Krátko predtým, než sa pobral domov, v silnom opojení napísal kamarátovi sms správu, v ktorej sa ho pýtal, kde je.

Keď prišiel domov, ľahol si hneď do postele. Ešte predtým ale hodil posledný pohľad na mobil, na ktorom svietila správa "Si v meste?". Gray na ňu odpovedal: "Nie kámo, už som doma". Myslel si totiž, že mu písal kamarát, no pritom išlo o jeho vlastnú, odoslanú esemesku.

Tínedžer sa tak opil,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Marcus si na druhý deň svoj omyl uvedomil a schuti sa na ňom zasmial. Zverejnil ho aj na Twitteri, kde ho doteraz zdieľalo už viac ako 20 tisíc užívateľov. "Bolo to fakt vtipné. Keď som na nasledujúce ráno zobudil, zistil som, že som odpovedal sám sebe. Ukázal som to svojim priateľom, išli sa popukať od smiechu. Tak som to dal potom na Twitter. Je šialené, ako rýchlo sa to začalo šíriť," okomentoval svoj trapas tínedžer z mesta Oxford.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu