Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžerka (16) poslala mŕtvemu ockovi odkaz do neba: Neuveríte, dostala odpoveď!

Ashlynn stále smúti za otcom Zobraziť galériu (2)
Ashlynn stále smúti za otcom (Zdroj: YouTube)

WHITTER - Tínedžerka z Kalifornie poslala odkaz do neba svojmu mŕtvemu otcovi a dostala odpoveď! Znie to neuveriteľne, ale jej slová naozaj nezostali bez povšimnutia. Ak chcete vedieť, aký šok zažila, čítajte ďalej.

Otec Ashlynn Marracinovej zomrel v roku 2010 na mozgovú aneuryzmu. Tínedžerke sa po ňom tak cnie, že mu nedávno napísala list a pripla ho na teplovzdušný balón. "Drahý ocko, strašne mi chýbaš a veľa si toho zmeškal. Už jedenásť rokov hrám softball, veril by si tomu? Určite si to bol ty, kto mi pomohol so všetkými home runmi. Nepáči sa mi, že si tak rýchlo odišiel z môjho života. Nie je to fér. Daj mi nejaké znamenie. Hocičo, aby som vedela, že si tam. Tak veľmi mi chýbaš, chcem ta naspäť."

Tínedžerka (16) poslala mŕtvemu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na druhý deň balón zaletel o 700 km ďalej, až do mesta Auburn. Pred svojou reštauráciou ho našla Lisa Swisleyová. Brala to signál, že k nej doletel z nejakého dôvodu, a preto sa rozhodla Ashlynn kontaktovať prostredníctvom Facebooku. "Myslela som, že bude pekné, keď ju nejak podporím. Tak som vyzvala aj ostatných ľudí, aby zareagovali," povedala ABC News. A stalo sa. Takmer okamžite začali tínedžerke posielať listy a balíky ľudia z celého sveta, ktorí tiež prišli o rodiča a chápu, ako sa cíti.

Ashlynn si túto obrovskú podporu veľmi váži. "Nemyslela som si, že ten balón niekto nájde. Chápem to tak, že otec mi dal takto najavo, ako veľmi ma má rád," povedala.

Odkaz mŕtvemu otcovi do neba

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu