Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známe aerolinky pohoreli, pasažier je znechutený: VIDEO hororu v prvej triede!

Prvá trieda bola plná špiny a prachu
Prvá trieda bola plná špiny a prachu (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Pod pojmom prvá trieda si každý určite predstaví ten najväčší luxus, čisté prostredie a perfektnú obsluhu. Nie však, pokiaľ letíte aerolinkami British Airways. Jeden Angličan má dôkaz, ako to tam v skutočnosti vyzerá. A nie je to vôbec pekný pohľad.

Britský moderátor Owen Thomas si dlhý čas šetril na dovolenku snov. Nedávno sa mu konečne podarilo nasporiť potrebnú sumu 9000 libier (cca 11 000 eur), aby mohol stráviť niekoľko týždňov na ostrove Svätá Lucia v Karibiku, píše portál metro.co.uk.

Letel prvou triedou, čiže človek by čakal, že to tam bude na top úrovni. No Owen sa prepočítal a po nástupe na palubu lietadla zažil nepríjemný šok. Všade bola špina a prach, zaschnuté škvrny od rozliatych nápojov a podobné nechutnosti, ktoré by v prvej, a vlastne ani v žiadnej inej triede, nemali čo robiť.

Thomas si všetko pre istotu nakrútil na mobil, aby mal v prípade potreby dôkaz. Krátke video nazval "British Airways First Class - Filth Class", čiže "Prvá trieda British Airways - Špinavá trieda". "Skutočný horor začne, keď otvoríte sedadlo a vidíte všetok ten bordel zblízka. Je to absolútne nechutné," povedal.

Hovorkyňa leteckej spoločnosti uviedla, že sa dotyčnému klientovi ospravedlnili. "Veľmi nás mrzí, že sme pri tejto jednej príležitosti nedodržali náš obvyklý vysoký štandard. Našim cieľom je poskytovať zákazníkom prvej triedy pokojný a príjemný zážitok, takže urobíme všetko pre to, aby sme daný problém okamžite vyriešili," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu