Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tínedžeri (†18, 19) pri sexe vypadli z balkóna: Poznáme detaily a čo sa naozaj stalo!

Zamilovaný pár padal z 18-metrovej výšky Zobraziť galériu (4)
Zamilovaný pár padal z 18-metrovej výšky (Zdroj: lipstickalley.com)

LONDÝN - Obaja pochádzali z bohatých rodín, obaja boli v Londýne na výmennom pobyte, z ktorého sa domov nevrátili živí. Náhle vypadli z balkóna na šiestom poschodí a po páde už nejavili známky života.

Anastasia Tutiková (†19) z Ruska a Miguel Ramon (†18) z Mexika sa do seba bezhlavo zamilovali na bujarom večierku. Svoje pocity, podgurážení alkoholom, nedokázali zabrzdiť a dali im voľný priechod na balkóne luxusného apartmánu. Podľa očitého svedka sa spolu milovali na zábradlí balkóna, čo sa im vypomstilo. Z 18-metrovej výšky spadli dole na chodník.

Tínedžeri (†18, 19) pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: lipstickalley.com)

Polícia vyšetrovala prípad ako tragickú nehodu a pri tejto verzii podľa Daily Mail aj ostala. Podľa komplexného vyšetrovania nič nenasvedčovalo tomu, že by si študenti chceli vziať život. „Stretli sa na večierku a priťahovali sa. Tak išli spolu von a na balkóne sa bozkávali a maznali,“ povedal kamarát mladých študentov. Keď ich ostatní dlhšie nevideli, začali ich hľadať. Nemohol som tomu uveriť. Pozrel som sa cez okraj a videl som ich ležať dole,“ uviedol počas výpovede Alfonso Garza. „Nehýbali sa a ležali v kaluži krvi z Miguelovej hlavy,“ dodal.

Tínedžeri (†18, 19) pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: lipstickalley.com)

Podľa očitých svedkov vyzerali obaja tínedžeri veľmi opití a zle držali rovnováhu. Keď padali, boli navzájom prepletení. Pitva neskôr odhalila, že Miguel mal v krvi 393 mikrogramov alkoholu, kým Anastasia 85, čo iba mierne presahuje limit povolenej hladiny pri šoférovaní.

Tínedžeri (†18, 19) pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu