Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Nemocničný personál to poriadne prehnal: Párty ako sa patrí medzi chorými deťmi!

Ladislav sa sťažoval na zabávajúci sa nemocničný personál Zobraziť galériu (2)
Ladislav sa sťažoval na zabávajúci sa nemocničný personál (Zdroj: Foto: TV Joj, archív)

BRATISLAVA - O poriadny rozruch sa postaral personál Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave. Zorganizoval si poriadne hlučnú párty v priestoroch budovy. Vedenie sa od konania svojich kolegov dištancuje, na bašável povolenie nedalo.

Nemocica je aj pred vianočnými sviatkami plná chorých detí. Ladislav je tam hospitalizovaný so svojou dvojmesačnou dcérkou. Na jeho veľké prekvapenie ho z nemocničného pokoja vyrušil personál. Zamestnancov preto išiel upozorniť. Povedali mu, že jednotlivé oddelenia dostali o akcii oznámenie. "Vedenie nemocnice o uvedenom podujatí nebolo informované," povedala hovorkyňa Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Dana Kamenická pre Tv joj.

Akcia zdravotníckeho personálu vyvrcholila o jednej v noci. Tancovalo sa na hlasnú hudbu, podľa Ladislavových slov personál fajčil pred urologickým oddelením, a to priamo pred dverami, za ktorými je sterilný materiál.

"Tento typ nevhodného správania nie je zakotvený v legislatíve. Nedá sa to právne riešiť. Je to správanie, nevhodné správanie," povedal televízii Radoslav Herda z OZ Slovenský pacient.

Nahnevaný Ladislav poslal e-mail so sťažnosťou vedeniu nemocnice. V odpovedi stálo, že kvôli splneniu všetkých náležitostí ju musí poslať podpísanú do piatich pracovných dní. Prípadom sa už zaoberajú nadriadení. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu