Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Perfektný návod k dokonalému šťastiu: Ako mať v roku 2015 viac sexu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

BRATISLAVA - Chcete lepší sex v roku 2015? Staré predsavzatia ako chudnúť, behať, či cvičiť už vyšli z módy. Sex je, naopak, prospešný v každom období a veku! Preto, keď sa chcete udržať v dobrom zdraví a kondícii, dajte si tieto predsavzatia.

Ak chcete lepší sex, riaďte sa týmito predsavzatiami:

Spoznajte vlastné telo

Ako vás má priateľ uspokojiť, keď sami neviete, ako na to? Niektorí ľudia, a ste to práve vy, slečny, sa vzdali vibrátorov. Preto začnite v kúpeľni s nadržanou knižkou a vibrátorom a spoznávajte telo!

Vynechajte technológiu zo spálne

Vyhoďte iPhony, iPady a počítače zo spálne. Spravte si tam ideálne miesto na relax, spánok a sex. Konečne vás prestanú vyrušovať a môžete sa venovať len a len intímnym chvíľkam s partnerom.

Naplánujte si sex termíny

Aj keď to neznie príliš romanticky, aby ste si do kalendára poznačili dátum, kedy budete mať sex, ale v dnešnej uponáhľanej dobe sa to zíde.

Nahoďte sa pre svojho partnera

Pamätáte, keď ste sa hodiny pretŕčali pred zrkadlom, aby ste sa priateľovi zapáčili? Napriek tomu, že roky pribudli, stále má pekný zovňajšok niečo do seba. Aspoň raz do týždňa preto pre seba niečo urobte - choďte do fitka, kúpte si niečo na seba.

Sexujte každý deň

Nie pre každého a pravdepodobne nie dosť pre každého. Napriek tomu je to výzva pre všetkých!

Abstinujte

Aspoň dva týždne nerobte nič iné okrem bozkávania. Ale ďalej nezájdite. Po určitom čase sa na svojho partnera vrhnite, strhnite z neho všetky šaty a choďte na vec!

Investujte do sexu

Navštívte sexshop alebo si pustite pikantné video alebo stránku a inšpirujte sa. Nemusíte pritom veľa míňať, možno bude stačiť jednoduchá inšpirácia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu