Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajomstvo pohlavia kráľovského bábätka odhalené: Kate zradila najlepšia kamoška!

Kate Middleton Zobraziť galériu (2)
Kate Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dva mesiace po tom, ako britský kráľovský dvor oficiálne potvrdil, že vojvodkyňa z Cambridge je opäť tehotná, sa objavili informácie o pohlaví dieťatka. Kate a princ William sa vraj môžu tešiť na dievčatko a dokonca sa už vie aj to, ako ho pomenujú!

Druhý potomok Kate Middleton a jej manžela, britského následníka na trón princa Williama, zrejme bude dievčatko. Informáciu o pohlaví dieťaťa ako prvý zverejnil časopis Life & Style, ktorému ju prezradila kamarátka budúcej dvojnásobnej mamičky. Kráľovský pár je údajne nadšený, že do svojej rodiny privíta dcéru, ktorá bude zároveň sestričkou momentálne jedenapolročného Georga. Podľa informácií bulvárneho magazínu sa má volať po svojej zosnulej starej matke, princeznej Diane.

Kráľovnú Alžbetu II. údajne správa o tom, že bude mať pravnučku, veľmi potešila. "Miluje myšlienku, že William a Kate majú chlapčeka a teraz im pribudne aj dievčatko," povedal nemenovaný zdroj pre spomínaný časopis.

Tajomstvo pohlavia kráľovského bábätka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Vojvodkyňa z Cambridge vraj v súčasnosti zariaďuje pre svoju budúcu dcéru detskú izbu. Jednu bude mať v apartmáne v Kensingtonskom paláci a druhý v ich dome v Norfolku. Ani jedna by však nemala byť v ružovej farbe. "Kate preferuje neutrálnejšie farby, ako krémová alebo béžová," dodal zdroj blízky kráľovskému dvoru.

Budúca princezná by mala prísť na svet v rovnakom zariadení ako v roku 2012 princ George, čiže v Lindovom krídle Nemocnice Panny Márie v Londýne. Chce, aby bolo s obidvomi deťmi zaobchádzané rovnako a aby ani jedno z nich nepociťovalo, že je uprednostňované, alebo naopak zanedbávané.

Clarence House oznámil druhé tehotenstvo Kate 8. septembra. Rovnako ako počas prvej gravidity, aj teraz bojovala vojvodkyňa s akútnou rannou nevoľnosťou, kvôli ktorej bolo dokonca nútená vynechať viacero verejných vystúpení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu