Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V chlapčekovi (4) vraj prebýva duch vojaka: Z jeho slov vás zamrazí!

Seržant Val Lewis a štvorročný Andrew Zobraziť galériu (3)
Seržant Val Lewis a štvorročný Andrew (Zdroj: Foto: youtube)

VIRGINIA - Mamička štvorročného chlapčeka je v šoku. Malý synček jej rozpráva veci, o ktorých nemôže vedieť a ktoré rozhodne nemohol počas svojho doterajšieho života zažiť. Rodina sa na základe jeho rozprávania domnieva, že v ňom prebýva duch vojaka, ktorý zahynul pred 31 rokmi.

Michele Lucasová z Virginie má veľké obavy z toho, že sa do jej synčeka Andrew prevtelil duch mŕtveho vojaka alebo je ním posadnutý. Mama ostala v šoku, keď sa jedného dňa jej synček náramne rozplakal. Na otázku, čo sa stalo, jej odpovedal: "Prečo si ma nechala umrieť v tom ohni?", cituje nešťastnú ženu denník Daily Mail. Chlapček potom mame povedal presnú adresu, kde v minulosti býval. Bolo to na ulici Main Street 860 Sumter v Georgii.

V chlapčekovi (4) vraj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Rodina sa vybrala na to miesto a aj na základe ostatných informácií, o ktorých chlapček hovoril, zistila, že tam býval seržant Val Lewis. Zahynul v roku 1983 pri bombovom útoku v Bejrúte počas libanonskej občianskej vojny. Dostali sa k dobovým fotografiám vojaka a na ich veľké prekvapenie štvorročný chlapček na nich spoznal seba a kamarátov.

V chlapčekovi (4) vraj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Mama je zo situácie nešťastná, Andrewa zobrala na cintorín, aby našiel pokoj. Chlapčekovi ale netrvalo dlho a okamžite našiel Lewisov hrob. Pristavil sa aj na inom mieste a tvrdil, že tam leží jeho najlepší kamarát. "Desí ma to. Neviem, čo si o tom mám myslieť. Je moje dieťa prenasledované duchom? Ja jednoducho neviem," hovorí.

Počas bombardovania kasární v Bejrúte zahynulo 300 ľudí. Z toho bolo 241 amerických vojakov, medzi nimi bol aj seržant Lewis.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu