Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tip, ako sa zbaviť otravných telefonátov: Po týchto slovách radšej anketár zložil sám!

BRATISLAVA – Všetci to poznáme, zavolajú v ten najnevhodnejší čas, povedia, že to bude trvať iba pár minút a nakoniec musíte so všetkým prestať, aby ste sa 10 minút mohli sústrediť na to, čo sa pýtajú. Spoločnosti, ktoré robia rôzne prieskumy, sú tŕňom v oku nejednému vlastníkovi telefónu, no existuje spôsob, ako sa pobaviť a zároveň ich donútiť, aby si vás natrvalo vyškrtli zo zoznamu.

Takto vtipne si John poradil s otravnými prieskumnými agentúrami.

Oni: Dobrý deň, pane, mali by ste chvíľku na krátky prieskum?

John: Samozrejme! My, tu v Evermoon Consulting, sme vždy pripravení poskytnúť našim klientom relevantný názor!

Oni: Ehm, dobre. Prieskum zaberie maximálne päť minút a keď skončíme, budete zaradený do žrebovania o výhru trojdňového pobytu.

John: Naša bežná taxa za hodinu zahŕňa štandardné služby. Musím vás však nanešťastie upozorniť na to, že napriek tomu, že má naša konzultácia trvať len päť minút, započítavame si celú hodinu.

Oni: Nie, pane, toto naozaj zaberie iba päť minút.

John: Rozumiem, no vašej spoločnosti bude aj tak zaúčtovaná minimálna hodinová taxa. Bude to 225 dolárov. Akým spôsobom by ste to radi uhradili? Máte už u nás účet? Ak áno, bude mi stačiť číslo vašej spoločnosti.

Oni: My u vás nemáme žiadne konto...

John: V poriadku, pane. Takže stačí založiť nové konto pre spoločnosť za malý poplatok. Dokopy to teda bude 257,98 dolárov. Nadiktujte mi teda, prosím, číslo kreditnej karty.

Oni: My za to nezaplatíme 257 dolárov!

John: Oh, áno, máte úplnú pravdu, pane. Hovoríme spolu po šiestej hodine večer, čo znamená, že ide o prémiový čas. Dokopy to činí 517,54 dolárov. Ďakujem za upozornenie!

Oni: Prosím? Zákon hovorí, že môžeme volať až do deviatej večer.

John: Evermoon Consulting komunikuje so zákazníkmi 24 hodín denne, no od šiestej večer do šiestej ráno ide o prémiový čas. Čakám stále na číslo vašej kreditnej karty.

Oni: Pozrite, ja som vás nezavolal, to počítač.

John: Oh, áno, vidím.

Oni: Takže môžeme prejsť k prieskumu?

John: Áno, ale budem musieť zapojiť nahrávanie telefonického hovoru. S poplatkom to bude 759,99 dolárov. Môžete mi najprv povedať, akou kartou budete platiť, prosím?

Oni: Počkajte prosím, zavolám nadriadeného.

John: Jasné.

Nadriadený: Dobrý deň, pane, povedali mi, že je tu nejaký problém.

John: Nie, pane. Váš účet zahŕňa štandardné konzultačné služby, prémiový čas, nahrávanie hovoru, spracovanie údajov na vytvorenie konta spoločnosti, je to 1163,67 dolárov.

Nadriadený: Za čo?!

John: Za konzultáciu vášho prieskumu, samozrejme. Akú metódu platenia si zvolíte, prosím?

A tak oni zložili telefón sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu