Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muži sa vyfarbili: VIDEO, ako chceli zneužiť opitú a bezbrannú ženu!

Mladík sa snaží herečku zbaliť Zobraziť galériu (2)
Mladík sa snaží herečku zbaliť (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Pekná tvár, dlhé tmavé vlasy, krátke šaty, vysoké podpätky. Takto vnímali muži slečnu, ktorá ich oslovila na ulici, aby sa spýtala na cestu. Lenže bola opitá, čo si mladíci okamžite všimli a snažili sa to využiť. Čo myslíte, ako to všetko dopadlo?

Na slávnej ulici Hollywood Boulevard v ešte slávnejšej losangeleskej štvrti nedávno vykonali ďalší zaujímavý sociálny experiment. Na bulvár vyslali herečku, ktorá sa predstavila ako Jennifer predstierala, že je opitá. Zastavovala okoloidúcich mužov a pýtala sa ich, kde je najbližšia autobusová zastávka.

A ako to dopadlo? Výsledky vás asi neprekvapia. Štyria z piatich mladíkov sa snažili využiť momentálnu predstieranú indisponovanosť mladej krásky a namiesto toho, aby jej povedali to, na čo sa ich pýtala, sa ju snažili dostať do postele. Jeden z nich na to išiel dosť rafinovane. Tváril sa, že chce Jennifer zachrániť z pazúrov nenásytného muža, zatiaľ čo sám ju potom pozýval k sebe domov. Len jeden muž chcel dievčaťu naozaj pomôcť a dokonca ju smerom k zastávke odprevadil.

Muži sa vyfarbili: VIDEO,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Viacerí užívatelia tvrdia, že video je podfuk, a že hereckej profesii sa v skutočnosti nevenuje len Jennifer, ale aj ostatní účastníci experimentu. Huffington Post preto oslovil jeho autora, mediálneho experta Stephena Zanga, aby túto domnienku potvrdil, resp. vyvrátil. Doteraz sa však nevyjadril.

Sociálny experiment s opitou kráskou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu