Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Osudná chyba vodičky: Takmer prišla o auto a dala to zlodejovi vyžrať!

Deborah zápasí s mužom, ktorý jej chcel ukradnúť auto
Deborah zápasí s mužom, ktorý jej chcel ukradnúť auto (Zdroj: Foto: youtube)

MANCHESTER - Tomu sa hovorí žena činu. Pozrite si, ako nepremyslene dala 52-ročná vodička šancu zlodejovi. Vzápätí ale zobrala spravodlivosť do vlastných rúk a muž radšej s dlhým nosom utiekol.

Deborah Smytheová (52) na chvíľu zastavila svoje audi a vystúpila. Urobila chybu, pretože dvere nechala otvorené a kľúče ostali v zapaľovaní. To si razom všimol muž, ktorý neváhal a do otvoreného auta nastúpil s jasným cieľom. Chcel ho jednoducho ukradnúť a čím skôr na ňom odísť. 

Odvážna Britka okamžite reagovala a po bezočivom zlodejovi vyštartovala. Nebojácne sa do neho pustila a chcela ho dostať z auta von. Zúrivo ho ťahala od volantu, pričom už muž riadil. Pár sekúnd ju preto povláčil hore-dole. Deborah auto bránila doslova celým telom a dušou. Muž to nakoniec vzdal, z vozidla vystúpil a dal sa na útek. Incident je zachytený na videu.

"Niekto si myslí, že je v poriadku, ak okráda ľudí, ktorí celý život tvrdo pracovali a pritom sa domnieva, že sme zlatá baňa,“ povedala Smytheová po zážitku so zlodejom pre bbc.com. Prípadom sa už zaoberá polícia.      

Deborah Smythe zápasí so zlodejom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu