Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vodiči, pozor: Muži zákona si posvietia na dodržiavanie pravidiel v tomto kraji

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a viesť jej účastníkov k disciplinovanosti je cieľom dnešnej popoludňajšej policajnej kontroly v Bratislavskom kraji. Muži zákona sa vo zvýšenej miere zamerajú na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky.

Počas celokrajskej štvorhodinovej kontroly, v čase od 14.00 h do 18.00 h, sa policajti zamerajú predovšetkým na dodržiavanie ustanovení pravidiel cestnej premávky týkajúcich sa povinností vodičov voči chodcom a dodržiavanie povinností chodcov. Kontrolovať budú aj dodržiavanie ustanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel, ako aj dodržiavanie zákazu požívania alkoholu alebo inej návykovej látky vodičmi pred alebo počas vedenia vozidla.

Svoju pozornosť počas dnešnej kontroly policajti zamerajú aj na technickú spôsobilosť vozidiel a dodržiavanie povinností prevádzkovateľov vozidiel podrobovať vozidlá pravidelnej technickej a emisnej kontrole. "Vodičov zároveň upozorňujeme, že vo výkone obdobných kontrol dodržiavania pravidiel cestnej premávky bude Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave na cestách Bratislavského kraja aj naďalej pokračovať," upozornila Karina Považanová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu