Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Patrickov najtrápnejší okamih v živote: Priateľka ho poslala do kelu, kvôli údu!

Patrick sa s
Patrick sa s "hendikepom" zmieril (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Patrick zažil pred časom najtrápnejší okamih svojho života. Priateľka ho verejne ponížila, keď odmietla jeho ponuku na sobáš. Všetko kvôli mužskej pýche. Teraz prehovoril o tom, čo sa odvtedy zmenilo a ako sa s tým dokázal vyrovnať.

Patrick Moote utrpel v roku 2012 obrovskú hanbu, ktorú mu paradoxne spôsobila jeho vtedajšia priateľka. Na basketbalovom zápase mužstva Kalifornskej univerzity ju požiadal o ruku a dúfal, že sa dočká pozitívnej odpovede. No stalo sa niečo úplne iné. Dievčina ho poslala slušne do kelu, podľa všetkého preto, že má na jej vkus príliš malý penis.

Neúspešná žiadosť o ruku

Video z tohto pre mladíka veľmi nepríjemného momentu sa šírilo internetom ako blesk. Patrick ale namiesto toho, aby schoval hlavu do piesku, rozhodol sa o svojom pikantnom probléme otvorene prehovoriť a nakrútiť dokument pod názvom Unhung Hero. Zaoberá sa v ňom tým, či na veľkosti pohlavného údu naozaj záleží, a metódami jeho zväčšovania v rôznych kútoch sveta.

Unhung Hero

Moota vďaka videu spoznávajú ľudia na ulici. "Kričia na mňa, "to je ten chlapík"," uviedol v rannej šou This Morning britskej televízie ITV. A keď sa tak stane, nič nepopiera a prizná, že je to naozaj on. Dodáva, že napriek svojej obmedzenej mužnosti majú o neho ženy stále záujem. Ich latka je však položená dosť nízko a keď dôjde na vec, sú len príjemne prekvapené.

"Asi očakávajú, že mám medzi nohami prázdno. A keď sa vyzlečiem a vidia, že penis, hoci malý, ale predsa len mám, sú vo vytržení. Vždy je lepšie, keď sú očakávania príliš malé a potom je človek príjemne prekvapený, ako keď je to naopak," uzatvára tému svojho údu Patrick.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu