Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialená liečba impotencie: Číňan (52) si do penisu strčil tyč, nastala katastrofa!

Číňan kvôli hlúposti takmer zomrel Zobraziť galériu (2)
Číňan kvôli hlúposti takmer zomrel (Zdroj: mirror.co.uk)

HENGYANG - Muži, čítanie nasledujúceho článku vás asi poriadne zabolí. Už len pri myšlienke, čo bol schopný urobiť istý impotentný Číňan, sa asi nebudete cítiť dobre. Myslel si, že mu pomôže, keď si do penisu strčí tyč. Nielenže tým svoj zdravotný problém nevyriešil, ale si privodil ďalší. Au!

Mozgové pochody niektorých jedincov sa jednoducho nedajú pochopiť, aj keď sa veľmi snažíme. Päťdesiatdvaročný Kang Niu z čínskeho mesta Hengyang chcel svoj sexuálny život zlepšiť tým, že si do pohlavného údu zapichol trinásťcentimetrovú oceľovú tyč. Myslel si, že týmto extrémne bolestivým spôsobom vylieči svoju impotenciu.

Ani snáď nemusíme hovoriť, že sa to skončilo katastrofou. Už hneď na prvý pokus Kangov zlepšovák zlyhal. Počas sexu sa totiž tyč pohla a zabodla sa do močového mechúra. Napriek tomu, že bol v agónii, nevyhľadal ihneď lekársku pomoc. Podľa vlastných slov dúfal, že časom sa mu podarí tyčku napraviť a vrátiť na miesto, čiže do penisu. Keď sa už bolesť nedala vydržať, predsa len sa vybral do nemocnice. Tam Niu okamžite podstúpil operáciu, lekári však neuviedli, či utrpel nejaké poškodenie vnútorných orgánov, píše Daily Mirror.

Šialená liečba impotencie: Číňan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

"Dotyčný pacient veril, že používaním kovovej tyče v pohlavnom úde zlepší svoj sexuálny život. Je to šialené," povedal hovorca nemocnice Second Hospital.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu