Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Senzácia v Kambodži: Na ženu sa chodia pozerať desiatky ľudí, neuveríte, čo vraj porodila

Čea Ithová tvrdí, že porodila platinový prsteň. Zobraziť galériu (2)
Čea Ithová tvrdí, že porodila platinový prsteň. (Zdroj: youtube.com)

PHNOM PENH - Desiatky Kambodžanov mieria do miestneho chrámu, aby videli údajne posadnutú ženu, ktorá tvrdí, že porodila platinový prsteň, napísala dnes agentúra DPA.

Čea Ithová (43) a jej manžel podľa denníka Cambodia Daily zbierajú príspevky od veriacich, ktorí sa dopočuli, že žena je posadnutá duchom miestnej bohyne a prichádzajú sa o tom presvedčiť na vlastné oči. Úrady v provincii Kompong Čchnang označujú manželov za šarlatánov a ženu už požiadali, aby chrám opustila.

Senzácia v Kambodži: Na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube.com)

"Tá žena klame, aby zarobila peniaze," povedal pre Cambodia Daily miestny náčelník. "Neverím, že sa v nej usídlila duša bohyne, pretože nikto nemôže rodiť prstene," dodal. Žena však naďalej tvrdí, že prsteň "porodila" a zo svojho tela vytiahla aj ďalší, pričom zároveň návštevníkom chrámu ukazuje vajíčko, ktoré vydáva za zázračné.

"Moja manželka nebola tehotná, napriek tomu však porodila popoludní v pagode dva prstene," uviedol manžel "posadnutej" ženy. Poverčiví Kambodžania sa v ostatnom čase chodia pozerať na "zázračné poleno", "zázračnú kotvu" a "zázračné batoľa", o ktorých sú presvedčení, že majú schopnosť uzdraviť chorých a nevládnych.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu