Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Začína sa veľtrh krásy INTERBEAUTY

Začína sa veľtrh krásy INTERBEAUTY Zobraziť galériu (6)
Začína sa veľtrh krásy INTERBEAUTY (Zdroj: PR článok)

V bratislavskej Inchebe dnes štartuje najväčší veľtrh krásy na Slovensku. Až do soboty ponúkne množstvo produktov pre starostlivosť o pleť, telo, vlasy a nechty, revolučné kozmetické novinky a trendy v líčení a v úprave vlasov na nadchádzajúcu sezónu. INTERBEAUTY doplnia veľtrhy ESOTERIKA a BIOSTYL, ktoré poodhalia svet tajomna a priblížia zásady zdravého životného štýlu.

 V Inchebe nájdete jedinečné spojenie ponuky kozmetických produktov a služieb s poradenstvom, ako sa o seba čo najlepšie starať. Chýbať nebudú veľkolepé kadernícke a vizážistické exhibície, ktoré budú skvelou inšpiráciou v priamom prenose. Čaká na vás napríklad ukážka líčenia v štýle juhoamerickej telenovely. Maturantky sa pre zmenu môžu inšpirovať ukážkami líčenia a účesov na stužkovú, aby v tento deň vyzerali okúzľujúco. Aké farby v líčení „poletia“ na jeseň a v zime, predvedú poprední vizážisti luxusných kozmetických značiek.

INTERBEAUTY popri tradičných kozmetických produktoch ponúkne aj množstvo noviniek. Portfólio vystavovateľov zahŕňa napríklad pleťové séra s obsahom drahokamov ako smaragd, zafír či ruženín, BB krém na nechty či unikátne masážne sviečky s aromatickými olejmi

Samozrejmosťou na veľtrhu je možnosť vyskúšať si produkty a ošetrenia na vlastnej koži. V stánku Cuccio si môžete zadarmo vyskúšať aj profesionálnu wellness Spa službu DetXsoak, ktorá získala na jarnom veľtrhu Interbeauty Praha Zlatý pohár za inovatívnu kozmetickú metódu.

Odborníci štúdia LeRenVlasyVizaz navyše vezmú do svojej starostlivosti jednu z prítomných dám, ktorá sa v zadanom termíne prihlásila do Zmenárne naživo. Nový účes a make-up dostane v priamom prenose v prvý deň veľtrhu aj spisovateľka Andrea Coddington, ktorú môžete stretnúť na výstavisku v piatok 3.10. o 13 h. na autogramiáde jej knihy. Veľtrh Intebeauty budú tradične sprevádzať veľtrhy ESOTERIKABIOSTYL zamerané na svet tajomna a zdravého životného štýlu. Množstvo produktov v biokvalite, stretnutia s odborníkmi na psychológiu, medicínu a duchovný rozvoj, ale aj mágia a čarodejníctvo sa postarajú o inšpiratívnu atmosféru. Návštevníci sa okrem iného môžu dozvedieť, aké negatívne účinky na zdravie môže mať chémia v kozmetike, ako sa očistiť od negatívnych vzorcov správania či ako prežiť krízu; objaviť Bachove kvetové esencie a spoznať starú húnsku metódu nápravy chrbtice. 

Veľtrhy INTERBEAUTY, ESOTERIKA a BIOSTYL sú otvorené v termíne 2. - 4. októbra od 10 h. do 18 h.

Kúpte si vstupenku na INTERBEAUTY cez predpredaj.sk a získajte 30 % zľavu v stánku luxusnej kozmetiky Artdeco.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu