Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Česká Prima urazila Slovákov: Na Slovensko radšej na dovolenku nechoďte!

Televízna stanica Prima Cool to na svojom oficiálnom konte na Facebooku prehnala. Zobraziť galériu (2)
Televízna stanica Prima Cool to na svojom oficiálnom konte na Facebooku prehnala. (Zdroj: Facebook)

PRAHA – Všetky štáty, najmä ich občania, sú citliví na svoju integritu a oduševnene dávajú najavo, ak niekto poruší zásady slušného spolunažívania. O to prísnejšie sa pozerá na výroky, ktoré poškodzujú dobré meno krajiny a prídu z úst, z ktorých by to nikto nečakal. Podľa užívateľov sociálnych sietí televízna stanica Prima Cool riadne prestrelila, keď urazila Slovensko.

Na svojej oficiálnej stránke totiž administrátor neuvážene poskytol fanúšikom svoj osobný názor na Slovensko, a treba dodať, že nie práve lichotivý. Keď komentoval príspevok o 5 najdesivejších dedinách v Európe, v snahe byť vtipný a originálny urazil Slovákov.

„Sú miesta, kam na dovolenku nejazdite. Nie, nemyslíme Slovensko, tieto fotky vás asi trochu zaskočia :D“ napísal. Aj keď na koniec svojho statusu pridal smajlíka, diváci Prima Cool jeho humorne ladenú hlášku väčšinou neocenili.

Televízna stanica Prima Cool
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

„To Slovensko si si mohol odpustiť...“ alebo „Ja chcem prima cool a nie prima blbosti, ktoré prima nie sú“ zneli niektoré komentáre pod príspevkom. Ozvali sa nielen Slováci, ale aj Česi, ktorým sa hodnotenie nezdalo fér.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu