Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Konečne niečo pre chlapov: Dedina plná žien a zháňajú nezadaných mužov!

Brazílčanky zháňajú slobodných mužov Zobraziť galériu (3)
Brazílčanky zháňajú slobodných mužov (Zdroj: Foto: Facebook)

NOIVA DO CORDEIRO – Predstavujeme vám miesto, ktoré je isto snom každého muža. Žije v ňom množstvo krásnych a poväčšine slobodných žien. V dedine je nedostatok mužov, a tak brazílska osada známa ako Mesto žien oficiálne zháňa slobodných chlapov a starých mládencov. Prihlásite sa?

Ženy sa pre tento krok rozhodli, aby sa ich populácia pochlapila. Vládne tam síce matriarchát, no ženy svorne priznali, že im muži chýbajú. "Muža som nepobozkala už veľmi dlho," posťažovala sa dvadsaťtriročná Nelma Fernandes denníku Daily Mail a doplnila: "Všetky sa chceme zamilovať a mať svadbu. Ale radi žijeme tu a nechceme sa nikam sťahovať."   

Konečne niečo pre chlapov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

V neveľkej dedinke žije viac ako 600 žien vo veku od 20 do 35 rokov. Brazílčanky zháňajú mužov, ktorí sa vzdajú svojich životov a ochotne prídu žiť k nim do dediny Noiva Do Cordeiro. Podmienkou ale je, aby dotyční pristúpili na pravidlá nastolené ženskou väčšinou. 

Nejaké vydaté ženy tam už bývajú, no ich manželia pracujú približne 90 kilometrov od bydliska a domov prichádzajú len cez víkendy.

Konečne niečo pre chlapov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu