Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Totálny trapas v priamom prenose: Ženu spovedali o kriminalite, počas toho prišlo toto!

Muž sa pokúsil okradnúť Brazílčanku v priamom prenose
Muž sa pokúsil okradnúť Brazílčanku v priamom prenose (Zdroj: Foto: youtube)

RIO DE JANEIRO – Tak toto zlodej naozaj prepískol. Pokúsil sa okradnúť nič netušiacu ženu počas toho, čo náhodne poskytovala rozhovor redaktorovi brazílskej televízie v Rio de Janeiro. Neverili by ste, ale redaktor pracoval na ankete týkajúcej sa vysokej kriminality v meste. Nie len miestni, ale aj celý svet sa vďaka internetu o nehanebnej činnosti zlodejov v Brazílii presvedčili v priamom prenose.

Žena poskytovala rozhovor v živom vysielaní brazílskej televízie RJTV. Redaktor sa jej pýtal, čo si myslí o kriminalite v krajine a o práci polície. Znenazdajky sa jej však neznámy muž pokúsil strhnúť z krku zlatý náhrdelník. Išlo o nefalšovaný, živý dôkaz vysokej miery kriminality v krajine.
 
Ako uvádza denník Daily Mail, Brazílčanka, ktorej meno nie je známe, sa v rozhovore pre televíziu sťažovala na nečinnosť polície a na kriminálne živly, ktoré v meste panujú. Paradoxne, práve počas toho sa jej zlodej pokúsil ukradnúť priamo z krku zlatý náhrdelník. Akčný redaktor sa za neznámym drobným zločincom vzápätí rozbehol, no zlodej bol rýchlejší. Všetko nasnímal kameraman.

Rio de Janeiro je mesto známe po celom svete kvôli svojej vysokej miere kriminality. „Práca“ pouličných gangov a drogová trestná činnosť je v meste, ale najmä v okolitých častiach na dennom poriadku. Len v auguste minulého roka tam zaznamenali 406 vrážd v meste a okolí. Predstavuje to nárast o 40 percent oproti predchádzajúcemu roku. V tom istom mesiaci zaevidovali aj 629 lúpežných prepadnutí.

VIDEO razom obletelo internet a má slúžiť aj ako výstraha pre fanúšikov, ktorí sa chystajú do Brazílie na blížiace sa Majstrovstvá sveta vo futbale.  
 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu