Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smutný príbeh boháča (30): Hľadá adoptívnu matku, za obrovské peniaze!

Čínsky muž sa budúcej mame štedro odmení
Čínsky muž sa budúcej mame štedro odmení (Zdroj: shanghaiist.com)

ČCHENG-TU - Muž z čínskej provincie S'-čchuan ponúka takmer 127 tisíc eur žene, ktorá bude jeho milujúcou adoptívnou matkou. Tridsaťročný Kuan-Yin Tsui sa pre svoju bizarnú ponuku stal senzáciou čínskeho internetu.

Podľa očitých svedkov bol muž pristihnutý, ako sedí vo Fanghu Park s plastovou misou plnou bankoviek dúfajúc, že si ho všimne jeho budúca mama. Hneď vedľa neho visel veľký červený lampáš a tabuľa s jeho telefónnym číslom.

Vysnívaná matka má byť podľa Kuan-Yina Tsui vzdelaná a nemala by nikdy užívať drogy či byť trestaná. Okrem toho by to mala byť cestovateľka, ktorá má aspoň 57 rokov. Či si však zo žien, ktoré prejavili o materstvo záujem vyberie, závisí od magnetické spojenia medzi nimi, reportoval denník The Global Times.

„Išla som sa s ním porozprávať a opýtať sa, či je jeho ponuka reálna a on mi povedal, že som príliš mladá pre túto prácu a chcel by len staršie ženy,“ spomína Juan Lei, ktorá sa o ponuke chcela dozvedieť viac. „Len som chcela vedieť, prečo chce mamičku a povedal mi, že bol vychovaný v sirotinci. Ale po tom, ako sa stal úspešným, pocítil, že prišiel o matku, ktorá by bola na neho hrdá a zaobchádzala s ním ako so synom. Vyzeral byť naozaj smutný a prišlo mi ho ľúto, ale nie je to podľa mňa spôsob, ako vyplniť túto medzeru v živote,“ dodala Juan Lei.

Podľa informácií magazínu Oddity Central mu žena ďalej poradila, aby sa oženil a mohol tak zdieľať rodičov manželky. Nápad Juan však mladíka nijako neohúril. Držme mu palce, aby nenarazil na žiadnu zlatokopku...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu