Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Študent pri masturbovaní dostal infarkt: Robil to pre dobro spoločnosti!

Zheng to s onanovaním prehnal.
Zheng to s onanovaním prehnal. (Zdroj: Twitter)

WUHAN - Mladý študent sa rozhodol spojiť príjemné s užitočným a doplatil na to! V priebehu desiatich dní navštívil spermobanku až štyrikrát, aby daroval svoje spermie. A ten posledný pokus sa mu stal osudným. Dostal infarkt!

Zheng Gang (†23) zomrel po tom, čo dostal infarkt, keď príliš veľa masturboval. Svoje spermie chcel darovať spermobanke. Keď sa z kabínky neozýval dve hodiny, sestričky ho našli mŕtveho. Rodina žiadala odškodné, no sudca uznal, že Zheng bol už dosť dospelý na to, aby si uvedomoval, čo robí. Okrem toho, sám nabádal kamarátov, aby urobili to isté pre "záujmy spoločnosti".

Na súkromnej klinike univerzity Wuhan tento prípad vyvolal obrovskú pozornosť. Správa sa tiež rýchlo rozšírila do sveta. Keď ho sestričky našli, ležal v bezvedomí na zemi. Už sa im ho nepodarilo oživiť.

Jeho rodina chcela kliniku zažalovať ešte v roku 2010, keď sa celý prípad odohral. Teraz o tom rozhodol súd. A ten k rodine nebol zhovievaý. Vraj mal dosť rozumu na to, aby posúdil, či sa chce alebo nechce zúčastniť na programe darcovstva spermií.

Zheng za desať dní navštívil spermobanku až štyri razy. Predošlé darovania prebehli v poriadku. Dokonca vyzýval kamarátov, aby išli darovať "pre dobro spoločnosti" aj oni.

Otec požadoval pitvu, ale aj to mu bolo odopreté. Telo jeho syna spálili v krematóriu deň po smrti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu