Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poriadny úlet, ktorý sa vám dostane pod kožu!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA)

Či už radšej stojíte nohami pevne na zemi alebo lietate hlavou v oblakoch, tento týždeň si zaručene vyberiete. Portál Predpredaj.sk pre vás pripravil výber najlepších kultúrnych, hudobných aj športových podujatí, ktoré by ste tento týždeň mali navštíviť.

29.8.-31.8. TATTOO STREET FEST
 

Prívrženci umenia ulice, už  tento piatok začína trojdňový festival  tetovania a hip-hopovej kultúry. Okrem tetovacieho veľtrhu sa môžete tešiť aj na tetovacie kóje kde sa vám predvedú majstri  tohto umenia. Pod kožu sa vám dostane aj hudobné vystúpenie predstaviteľov hip- hopovej scény v zastúpení: SEPAR, ZVERINA, MOMO, STRAPO  a mnohí ďalší. Navnadiť sa môžete na bikovú exhibíciu, streetball, či grafity Jam.

PREDAJ VSTUPENIEK

 

28.8. KLEOPATRA - LEGENDA JE ZPĚT
 

 

Jediné vystúpenie megaúspešného českého muzikálu Kleopatra na Slovensku. Dramatický príbeh egyptskej kráľovnej sa odohrá tento štvrtok v exkluzívnych priestoroch pezinského kameňolomu. Príďte nasať  atmosféru starovekého Egypta a zdegustovať lahodné vínko, ktoré je pre vás pripravené. Budete sa cítiť kráľovsky!
PREDAJ VSTUPENIEK

 

30.8.-31.8. MEDZINÁRODNÉ LETECKÉ DNI SIAF 2014
 

Na Medzinárodných leteckých dňoch SIAF 2014 budete mať hlavu v oblakoch. Majstri piloti predvedú leteckú akrobaciu  na najprestížnejšom leteckom podujatí roka.  Ak si trúfate aj vy na akrobatický let v stíhačke L29-Delfín, stačí si zakúpiť VIP vstupenku na akciu a automaticky budete zapojení do žrebovania.

PREDAJ VSTUPENIEK

 

Ďalšie zaujímavé podujatie v tomto týždni:
 

 

LODENICA
28.8.-30.8.Piešťany
PREDAJ VSTUPENIEK

 

KONCERT DĚTI RÁJE
31.8. Nitra
PREDAJ VSTUPENIEK

 

MONSTERS STAND UP
28.8. Bratislava
PREDAJ VSTUPENIEK

 

LIETANIE V SIMULÁTORE VOĽNÉHO PÁDU
1.9. Liptovský Mikuláš
PREDAJ VSTUPENIEK

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu