Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Súboj na život a na smrť: VIDEO zápasu žraloka a krokodíla!

Krokodíl si na žralokovi poriadne zgustol Zobraziť galériu (2)
Krokodíl si na žralokovi poriadne zgustol (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Mimoriadne divadlo mohli pozorovať turisti v severnej Austrálii, pred ktorých očami sa odohral súboj obrieho slanovodného krokodíla so žralokom belavým. A kto sa stal víťazom, si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch.

Hlavným protagonistom súboja sa stal 5,5 metra dlhý krokodíl, ktorý má podľa miestnych obyvateľov zhruba osemdesiat rokov a hovoria mu Brutus. Tento živočích je ľahko rozpoznateľný podľa chýbajúcej prednej nohy, ktorú mu vraj odhryzol práve žralok alebo ďalší veľký krokodíl.

Andrew Paice bol s partnerkou a sedemročnou dcérou na lodnej výprave na rieke Adelaide, keď spoločne so sprievodcom zahliadli vo vode niečo nezvyčajné. Objavila sa tam plutva, z ktorej sa vykľul žralok. A potom sa už pred ich očami odohral súboj, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani filmy Čeľuste či Aligátor.

Súboj na život a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Boj sa skončil vo chvíli, keď sa krokodílovi podarilo so žralokom v čeľustiach vyliezť na breh. Žralok v tom čase ešte žil, uviedol Paice, preto nie je možné s istotou povedať, že skutočne poslúžil ako budúci obed krokodíla. "Možno mu predsa len unikol. Možno ho zožral. To nevieme, lebo to sme už nevideli," dodal.

Súboj žraloka a krokodíla

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu