Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nicole priznala sexuálne potešenie z dojčenia: Jej syn je už tínedžer s fúzikmi!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

NEW YORK - Každá matka raz musí zákonite dôjsť do bodu, kedy svoje dieťa odstaví od materského mlieka. Zatiaľ, čo väčšina žien s kŕmením z prsníka u svojich ratolestí končí vo veku jeden až tri roky, Nicole Mullenová dojčí svojho syna ešte aj dnes. To sa však rozhodne ostatným nezdá normálne. Prečo?

Nicole začína svoj blog opisom osudnej situácie: „Je to asi mesiac dozadu. Stála som v rade a čakala na lístky do kina na X-Menov. Môj syn, Mason, stál predo mnou. Mala som tričko hore a on pil mlieko z mojich pŕs, kým sme čakali.“ Nebolo by to možno až také zvláštne, keby Mason nemal už 12 rokov!

Čo je ešte horšie, Nicole má zvláštne dôvody, ktorými svoje rozhodnutie vysvetľuje: „Faktom je, že keby to nebolo prirodzené, už by som nemohla produkovať mlieko a nebol by to dobrý pocit dojčiť svojho syna. Vzhľadom na potláčané sexuálne vnímanie žien, je len málo informácií o nervových receptoroch v bradavke a zvyšku prsníka, ale keď dieťa saje zo ženského prsníka, prežíva aj matka trochu sexuálnej rozkoše.“

Nicole Mullenová rada kojí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Nicole tiež priznala, že sa jej dojčenie syna páči aj v sexuálnej rovine: „Keď to Mason robí, mám ešte väčšiu radosť, pretože prsia sú citlivé na fúzy a môjmu synovi Masonovi teraz začali rásť fúzy, dojčenie sa tak pre mňa stalo ešte príjemnejšie.“ Dokonca svojho syna podporuje v tom, aby sa neholil, pretože „je ešte lepšie, keď ho kŕmim na verejnosti a cítim jeho začínajúce fúzy“.

Američanku po incidente v kine museli vyviesť, pričom sa  hlučne bránila. Vykrikovala, že to, že dojjčenie na verejnosti je ostatným nepríjemné, to nie je jej vec. Pritom táto svojská matka podľa jej doterajších vyjadrení nepochopila, že problémom nie je dojčenie na verejnosti, ale samotné dojčenie 12-ročného chlapca, ktoré je aj jej samej príjemné v sexuálnom zmysle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu