Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Osud zasiahol: Geraldine (†51) sa vyliečila z rakoviny, potom prišla fatálna rana!

Nepomohol ani rýchly zásah Zobraziť galériu (3)
Nepomohol ani rýchly zásah (Zdroj: brunchnews.com, Wales News Service)

GOWER - Geraldine Jonesová z Walesu bola šťastím bez seba, keď jej nedávno lekári oznámili, že sa vyliečila z rakoviny. Vzápätí si dala záväzok, že si splní všetky svoje sny. Jedným z nich bola aj jazda na koni na obľúbenej pláži. Tá však mala pre ňu tragické následky.

Päťdesiatjedenročnej Britke v roku 2010 diagnostikovali rakovinu prsníka. Hneď po tom zostavila zoznam vecí, ktoré chcela stihnúť urobiť pred smrťou. Medzi ne patrila aj jazda na koni po piesočnatej pláži v južnom Walese, napísal Daily Telegraph.

Osud zasiahol: Geraldine (†51)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: brunchnews.com, Wales News Service)

Geraldine sa po štyroch rokoch chemoterapie dozvedela skvelú správu. Výsledky testov boli negatívne. Vzápätí sa rozhodla splniť si jeden zo svojich snov. S manželom sa v nedeľu ráno vybrala na pláž, aby si zajazdili na koňoch. V jeden nešťastný moment z neho ale Jonesová spadla. Utrpela vážne zranenie hlavy napriek tomu, že mala helmu. Okamžite jej bola poskytnutá prvá pomoc, ale bohužiaľ sa ju už nepodarilo zachrániť.

Osud zasiahol: Geraldine (†51)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: brunchnews.com, Wales News Service)

Pracovníčka hospicu po sebe zanechala manžela Tima a synov Ollyho (16) a Henryho (12). Smútia za ňou aj bývalí kolegovia. "Geraldine bola skúsená jazdkyňa. Milovala tú časť pobrežia, bolo celoživotným prianím si na ňom zajazdiť na koni. Bohužiaľ sa jej stal osudným," povedala bývalá Jonesovej šéfka Nicky Westová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu