Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adriana našla po rokoch matku: Zistila, že za manžela má vlastného brata!

Manželia sú súrodenci
Manželia sú súrodenci (Zdroj: Foto: Facebook)

BRAZÍLIA – Neskutočný osud jednej rodiny. Keď mala Adriana jeden rok, opustila ju matka. Celý život sa ju usilovala nájsť. Keď sa jej to konečne podarilo, zistila, že je matkou aj jej milovaného manžela.

Láska na prvý pohľad. Adriana (39) sa so svojím manželom Leandrom (37) spoznala pred desiatimi rokmi. Svadba na seba nenechala dlho čakať. Krátko po tom, čo si zaľúbenci povedali áno, sa im narodila dcérka. Teraz má dievčatko šesť rokov.

Spojil ich rovnaký osud

Keď sa brazílski manželia spoznali, považovali za obrovskú náhodu, že ich v detstve obidvoch opustila matka s rovnakým menom Maria. Nič viac tomu nepripisovali, pretože každý z nich žil v inom meste.    

Adriana sa živí predaj kozmetiky. Matka ju opustila, keď mala jeden rok a odvtedy ju nevidela a nič o nej nepočula. Žena utiekla od Adrianinho otca. Leandro pracuje ako vodič nákladiaku. Keď mal osem rokov zistil, že ho vlastná matka opustila a po tom si ho adoptovali.

Ako informuje denník Daily Mail, Adriana túžila spoznať svoju matku, preto ju nikdy neprestala hľadať. Približne pred týždňom sa obrátila na jedno rádio s prosbou, aby jej v hľadí pomohli. A skutočne sa to podarilo. Maria do éteru prezradila, že mala aj jedného syna, ktorému dala meno Leandro. "Nemôžem uveriť, čo mi teraz hovoríš. Leandro je môj manžel. A veľmi sa milujeme," reagovala šokovaná Adriana.

Šokujúce zistenie

Manželia sa dozvedeli zdrvujúcu správu. Zistili, že sú brat a sestra. Aj napriek tomu sa odmietli rozviesť. "Samozrejme, že by to bolo iné, keby sme dopredu vedeli, že sme príbuzní. No o tom sme nemali tušenie," povedali manželia.

Pri genetickej sexuálnej príťažlivosti ide o fenomén. Môže nastať, keď sa príbuzní stretnú až v dospelosti. Ide o to, že mozog má tendenciu zmeniť úsilie o rozpoznanie člena rodiny za pocity intenzívnej dôvery.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu