Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Suseda prichytil, ako mu znásilňuje syna: Úchyla prizabil, polícia stojí na otcovej strane!

Takto by mali končiť všetci pedofili Zobraziť galériu (2)
Takto by mali končiť všetci pedofili (Zdroj: Polícia Daytona Beach)

DAYTONA BEACH - Chlapec od susedov si roky privyrábal strážením syna obyvateľov floridského Daytona Beach. Detské hry ho však zjavne prestali baviť a bezbranné chlapča začal znásilňovať. Keď to náhodou zistil otec dieťaťa, zvrhlíka ukážkovo prizabil!

Dispečeri na tiesňovej linke 911 spočiatku nechceli veriť vlastným ušiam. „Pošlite sanitku. Mám ho tu pre vás prichystaného v kaluži krvi,‟ povedal so stoickým pokojom do telefónu otec, ktorý chce zostať v anonymite. Na udanú adresu okamžite vyslali sanitku aj policajtov, ktorým hneď aj oznámil dôvod svojho besnenia - prizabitého 18-ročného Raymonda Frolandera našiel s nohavicami stiahnutými po členky so svojim 11-ročným synom!

Pre malého chlapca to bolo vykúpenie, pretože neskôr na výsluchu vyzradil, že ho opatrovateľ takto začal zneužívať, keď mal len 8 rokov. Po vyhrážkach sa rodičom bál čokoľvek povedať a oni si nič podozrivé nevšimli. Polícii otec povedal, že rodina Frolandera poznala dlhé roky a dôverovali mu. „Ešte pred pätnástimi minútami som ho miloval skoro ako vlastného,‟ priznal rozzúrený otec.

Suseda prichytil, ako mu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Zlom nastal, keď vošiel do detskej izby a Florandera prichytil ako obchytkáva jeho syna. Podľa audiozáznamu telefonátu na tiesňovú linku sa dispečer otca opýtal, či použil nejaké zbrane. „Len päste a nohu. Na nič som sa ho nepýtal. Vytiahol som ho do obývačky, on sa postavil a nohavice mal pri členkoch. Nič viac nebolo treba hovoriť. Urobil som, na čo som mal právo, až na to, že som ho nezabil. Dýcha, ale nehovorí. Pošlite sanitku. Bude ju potrebovať,‟ opisoval situáciu.

Miestny šéf polície Michael Chitwood potvrdil, že sa Frolander ku všetkému priznal. Svoju obeť orálne zneužíval a chlapca nútil, aby ho „na oplátku‟ hladil na chúlostivých častiach tela. Dobitý pedofil teraz vo väzbe čaká na súd za pohlavné zneužitie maloletého. Proti ráznemu otcovi polícia nemieni vzniesť žiadne obvinenie. „Je to len otec, ktorý konal ako otec,‟ uzavrel policajný riaditeľ Chitwood.

Vypočujte si záznam telefonátu na linku 911:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu