Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexprieskum medzi manželmi: Takto často sa milujú, ako ste na tom vy?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

NEW YORK - Tentokrát žiadne výskumy, ale odpovede obyčajných ľudí. Ako často mávajú manželské páry sex? Denník Huffington Post sa spýtal bežných ľudí žijúcich v manželskom zväzku rôzny počet rokov pomerne intímnu otázku a dostal veľmi zaujímavú odozvu. Koľko tipujete vy?

Páry rozdelili pre obdobie 0 až 7 rokov, 7 až 15 rokov a viac ako 15 rokov trvajúce manželstvá. Cieľom nebolo zistiť, aký je priemer pre obyvateľstvo, skôr dozvedieť sa viac o vnímaní sexu inými ľuďmi.

Svoji 0 – 7 rokov

  1. Mám 33, on má 29. Sme zosobášení rok, tri roky sme spolu, jedno dieťa. Sex máme priemerne raz za týždeň.
  2. Môj manžel a ja sme svoji už takmer tri roky a máme dieťa. Priemerne máme sex dvakrát týždenne, niekedy viac. Nie je to pre nás zásadná otázka. Sex je úžasný a stále lepší, ale obaja sme šťastní, že to je iba malou súčasťou nášho vzťahu.
  3. Svoji rok a pol, spolu päť. Mám sex trikrát za týždeň až denne. Myslíte si, že po piatich rokoch to začne byť nuda, no my sa rozprávame o našich potrebách a nielen to vedie ku skvelému sexu, ale aj sila nášho manželstva.
  4. Mám 29, on má 26. Sme manželia niečo vyše roka a máme dvojročné dieťa. Povedala by som 2 – 3 krát do týždňa. Bola by som v pohode aj keby to bolo jeden či dvakrát týždenne, no on to preferuje päť až šesťkrát.
  5. Zosobášení jeden a pol roka. Jeden až dvakrát každé dva týždne. Pracovný čas máme naopak a máme veľmi, veľmi nabité víkendy. Sme z toho obaja smutní, ale hlboko sa milujeme. Zatiaľ žiadne deti.

Sexprieskum medzi manželmi: Takto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wikimedia commons)

Svoji 7 - 15 rokov

  1. Spolu 7 rokov a jedno dieťa. Prešli sme od 1 – 3 krát denne k 1 až 3 krát týždenne. Ale sme s tým obaja v pohode, pretože keď sa na to pozriem s odstupom, sex je úžasný!
  2. Skoro 30, svoji sme skoro osem rokov. Máme sex asi raz za desať dní. Práve začala tretí trimester, takže ...
  3. Starší. Svoji 15 rokov. Priemerne máme sex trikrát za týždeň, ale niekedy aj každý deň. Dôležitejšie ale je, že sa každý deň rozprávame a maznáme.
  4. Sme spolu 14 rokov, zosobášení 11 rokov a máme štyri deti. Podľa okolností, asi päťkrát týždenne.
  5. 37 a 35. Svoji takmer 15 rokov. Život je bláznivý. Obaja pracujeme, študujeme a máme 5-ročného syna. Niekedy je to trikrát za týždeň, niekedy nie.
  6. Takmer štyridsiatnici. Svoji 15 rokov. Päť detí. Naša kvóta je štyrikrát týždenne. Kvóta znie zvláštne, robíme si z toho srandu, ale je to aj cesta, ako si zapamätať, že život je uponáhľaný, no my stále potrebujeme romantiku, aby sme ostali rozumní.

Sexprieskum medzi manželmi: Takto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thepirateeye.com)

Svoji viac ako 15 rokov

  1. Svoji 17 rokov: 2 - 3 krát ročne.
  2. Spolu 30 rokov, zosobášení 25, dve deti, máme po päťdesiatke. Doprajeme si to tri až päťkrát týždenne. Keď to nerobíme, maznáme sa, bozkávame, túlime. Je to lepšie, než som očakával v tomto bode.
  3. Mám 55, manželia 32 rokov. Dvakrát týždenne, viac alebo menej.
  4. Mám 45, ona 46. Svoji sme 21 rokov, práve sme ale začali žiť oddelene. Nemali sme sex viac ako päť rokov.
  5. Svoji 20 rokov, spolu 22. Niekedy trikrát denne, niekedy raz za dva týždne. Závisí to od toho, čo na nás život hodí. Niekedy je to milé, ľahké, lenivé ranné milovanie, niekedy hodinu trvajúce intenzívne tr*kanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu