Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Štedrý kapitán: Takto sa dvíha nálada cestujúcim meškajúceho lietadla!

Toľko usmiatych pasažierov z lietadla snáď ešte nikdy nevystupovalo Zobraziť galériu (3)
Toľko usmiatych pasažierov z lietadla snáď ešte nikdy nevystupovalo (Zdroj: Logan Marrie Torres)

CHEYENNE – Stalo sa vám už niekedy, že vaše lietadlo uviazlo na letisku a nemohli ste odletieť? Čas vtedy uteká extrémne pomaly a každou minútou sú cestujúci čoraz viac rozladení. Kapitán lietadla spoločnosti Frontier Airlines však urobil niečo, čo si pasažieri budú pamätať ešte veľmi dlho.

Lietadlo pôvodne vzlietlo z hlavného mesta USA Washingtonu D.C., aj to o hodinu neskôr oproti plánu. Malo letieť do Denveru v štáte Colorado, no tam panovalo veľmi zlé počasie. Pilot preto po niekoľkých okruhoch nad mestom zvolil radšej pristátie na náhradnom letisku v meste Cheyenne v štáte Wyoming. Pre cestujúcich to znamenalo ďalší 160-kilometrový presun autobusom do cieľa ich cesty a z trojhodinového letu sa stalo sedemhodinové utrpenie. No kto by sa z toho tešil?

Štedrý kapitán: Takto sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Logan Marie Torres)

Po pristátí však pasažierov čakal príjemný šok. „Dámy a páni, Frontier Airlines sú známe ako jedny z najlacnejších aeroliniek v USA, ale váš kapitán nie je z lacného kraja. Práve som objednal pizzu pre celé lietadlo,“ prihovoril sa im Gerhard Brandner. Konkrétne ich z vlastného vrecka zaplatil 38, polovicu syrových a druhú polovicu salámových. Vraj len chcel, aby cestujúci vystupovali z lietadla s úsmevom na tvári. Keď sa o kapitánovom počine dozvedel prezident aeroliniek, ihneď mu telefonoval a uistil ho, že mu firma pizze preplatí.

Štedrý kapitán: Takto sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wikimedia commons)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu