Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Existuje peňaženka, ktorá rozpráva!!!

(Zdroj: telekom)

Peňaženka, ktorú si stačí priložiť k uchu a ozve sa hlas. Peňaženka, ktorú si dokonca možno dať na hlasný odposluch. Možno to vyzerá ako kúzelnícky trik alebo technológia mimozemských civilizácií, ale vysvetlenie je oveľa jednoduchšie.

Najnovšie technológie totiž umožňujú zmeniť smartfón na peňaženku, ktorá toho dokáže oveľa viac ako tá stará, klasická. Okrem toho, že bude umožňovať prenos hlasu – čo, ako vieme, robí telefón bežne – bude ponúkať všetky funkcie smartfónu. Ale bude robiť aj to, čo smartfón doteraz nevedel – platiť kdekoľvek. Za kávu, za nové tričko, za nedeľný nákup. Stačí len priložiť mobil k terminálu a je to. Samozrejme, že mobil musí byť na to uspôsobený. Jednak v ňom treba vymeniť simkartu za novší typ umožňujúci platbu mobilom, a jednak treba mať v mobile „predplatenú“ sumu, ktorú chce človek míňať. Táto premena telefónu však trvá len chvíľu. Zato pocit slobody, keď sa dá v lete vyraziť len s občianskym a telefónom... ten už tu bude snáď naveky. A keď vám zazvoní peňaženka a ozve sa z nej hlas vášho kamaráta, prichádza čas oplatiť mu minulé pozvanie na pivo.

Ak niekoho tento elegantný spôsob platenia oslovil a chcel by si ho vyskúšať, stačí zájsť do Telekomu a popýtať sa na ich novú službu MyWallet Mobilná peňaženka. Práve táto spoločnosť sa teraz rozhodla motivovať všetkých, ktorí sa neboja vyskúšať si moderné technológie medzi prvými. Prvým 1 500 zákazníkom totiž Telekom preplatí zriaďovací poplatok 9,95 eura. Navyše dostanú jednorazovú odmenu 5 eur za prvé dobitie a ďalších 10 eur získajú za intenzívne používanie svojho účtu.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu