Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Coca-Cola vyzýva mladých: Povedz to piesňou!

Coca-Cola vyzýva mladých: Povedz to piesňou! Zobraziť galériu (7)
Coca-Cola vyzýva mladých: Povedz to piesňou!

Po úspechu minuloročnej letnej kampane Podeľ sa o radosť! prichádza spoločnosť Coca-Cola s novou inovatívnou kampaňou Povedz to piesňou. Základom komunikácie budú aj tento rok etikety, na ktorých bude ikonické logo Coca-Cola nahradené úryvkami textov obľúbených slovenských a zahraničných piesní. Spotrebitelia navyše nájdu na etiketách QR kódy, ktoré im umožnia prehrať krátke hudobné videá spojené s textami na fľašiach a s piesňami sa ďalej podeliť na sociálnych sieťach. Ambasádorkou kampane je mladá vychádzajúca hviezda hudobného neba, speváčka Elis.

Hlavným cieľom kampane, ktorá na Slovensku pobeží v júli a auguste, je povzbudiť zástupcov mladej generácie, aby sa podelili so svojimi emóciami a komunikovali spolu prostredníctvom hudby. Či už ide o spojenie s vrstovníkmi, rodinou či vzdialenými priateľmi, všetko je jednoduchšie s hudbou, ktorá je pre mládež ako jazyk. Preto spoločnosť Coca-Cola v spolupráci s Universal Music vytvorila kompiláciu stoviek skladieb, ktorých texty sa v priebehu letných mesiacov objavia na fľašiach najobľúbenejšieho nealkoholického nápoja na svete. Na Slovensku budú mať spotrebitelia na výber úryvky textov 16 československých a 45 zahraničných piesní.

„Coca-Cola neustále hľadá nové spôsoby, ako ľuďom pomôcť podeliť sa o zážitky a jedinečné okamihy. Hudba je účinný spôsob, ako spolu môžu mladí ľudia komunikovať. Preto ich chceme touto kampaňou inšpirovať, aby sa vyjadrili úplne novým spôsobom,“ uviedla Agneta Sakalyte, Marketing Activation Manager spoločnosti Coca-Cola.

Texty piesní boli vybrané podľa kľúčových tém, ako je šťastie, priateľstvo, láska, aby evokovali pocity, s ktorými sa chcú mladí ľudia podeliť s ostatnými. Pomocou QR kódov, ktoré budú umiestené na fľašiach, si bude môcť každý fanúšik na stránke kampane www.povedztopiesnou.sk prehrať pätnásťsekundový úryvok vybranej piesne, a následne sa s ním podeliť so svojimi priateľmi na Facebooku, Twitteri a ďalších sociálnych sieťach. Coca-Cola tým prepojí dva fenomény dnešnej mladej generácie, ktorými sú hudba a sociálne siete.

Ambasádorkou kampane Povedz to piesňou na Slovensku je talentovaná speváčka a skladateľka Elis (vlastným menom Eliška Mrázová). „Sme radi, že sme pre spoluprácu na letnej kampani získali práve Elis,“ hovorí Agneta Sakalyte, a dodáva: „Povedz to piesňou je zameraná predovšetkým na mladých ľudí, pre ktorých je hudba dôležitou súčasťou životného štýlu, a ktorí sa neboja dať najavo svoje emócie, v tomto prípade práve prostredníctvom hudby. Presne taká je aj Elis sama, a preto je ideálnou adeptkou na post ambasádorky."

Okrem Slovenska bude kampaň prebiehať v ďalších dvadsiatich troch európskych krajinách. V celom regióne strednej a južnej Európy sa celkovo vyrobí 425 miliónov „hudobných“ Coca-Cola fliaš a plechoviek.

Hashtags: #PovedzToPiesnou, #CocaColaElis

Správa pre Twitter - #CocaCola vyzyva mladych: #PovedzToPiesnou.

Pre ďalšie informácie navštívte www.povedztopiesnou.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu