Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Všetko kvôli odmietavej žene: Pozrite sa, čo stvára tento muž každý deň!

Wu Lei Zobraziť galériu (3)
Wu Lei (Zdroj: Foto: nydailynews.com)

TCHAJ-PEJ – Neverili by ste, kam až speje mužská snaha votrieť sa do priazne vysnívanej ženy. Muž z Taiwanu Wu Lei (54) míňa neskutočné množstvo gélu na tvarovanie účesu, ktorý vzdoruje gravitačnému zákonu. Aby si ho všimla 23-ročná potenciálna partnerka, každý deň si tvaruje vlasy do dokonale pravouhlých plôch. Chce sa čo najviac podobať panáčikovi z Lega.

Taiwanský muž zrejme trpí krízou stredného veku. Inak sa totiž nedá vysvetliť jeho účes  štylizovaný do účesu figúrky z detskej stavebnice Lego. Každý deň trávi pred zrkadlom údajne až dve hodiny, aby na svojej hlave dosiahol dokonale pravouhlý tvar svojej hrivy.  

Robí si nádeje, že takto zbalí vysnívanú partnerku, ktorá je od neho mladšia o 31 rokov. Jeho extrémne úsilie však doteraz neviedlo k ničomu. Objekt jeho túžby úbohého muža opakovane odmieta.

Všetko kvôli odmietavej žene:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: nydailynews.com)


"Moji priatelia mu hovoria hlupák," hovorí mladá žena pre nydailynews.com a dodáva: "Dokážem si predstaviť, že by si niekoho našiel. Má dobrú prácu ako vedec v laboratóriu v  National Taiwan University Hospital. No, mal by sa správať na svoj ​​vek."

Lei je stále slobodný a hľadá si partnerku. "Zvolil som si tento účes, pretože som chcel vyzerať ako 20 – 30-ročný. Chcel som zbaliť dievča, ktoré ma odmieta. Alebo vlastne akékoľvek iné dievča," povedal.

Všetko kvôli odmietavej žene:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: nydailynews.com)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu