Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Moderátorka sa v priamom prenose ťažko ubránila slzám: Pozrite sa, čo bolo dôvodom

Moderátorka informovala o smrti kolegu v priamom prenose, ťažko sa ubránila slzám
Moderátorka informovala o smrti kolegu v priamom prenose, ťažko sa ubránila slzám (Zdroj: Foto: You Tube)

TCHAJ–PEJ - Jedna z najhorších vecí, ktoré sa môžu stať je, keď vás v práci zaskočí šokujúca správa. Takou je istotne aj to, keď sa dozviete, že vás navždy opustil člen rodiny, blízky priateľ alebo kolega. To sa presne stalo Taiwančanke, ktorá vysielala naživo v priamom prenose. Informovala o samovražde svojho kolegu. Pozrite si video, ktoré okamih zachytáva. Ťažko sa ubránila slzám, no bojovala statočne.

Moderátorka TV News' Lee Chinyu statočne bojovala so slzami, keď informovala o smrti svojho kolegu. Chinyu ostala šokovaná, keď oznamovala o podozrení zo spáchania samovraždy svojho priateľa a kolegu Ericha Shiha.

"Eric Shih bol dnes nájdený vo svojom dome - spáchal samovraždu," povedala vo vysielaní a pokračovala: „Prípadom sa zaoberá polícia o ďalších postupoch vás budeme informovať."

Erich (†46) sa vrátil na Taiwan v roku 2009, predtým pracoval mnoho rokov ako zahraničný korešpondent v Spojených štátoch. Moderátor zomrel doma ešte minulý týždeň, zrejme vlastnou rukou. Telo objavila jeho manželka asi po piatich hodinách od hrozného skutku. Na hlave mal natiahnuté plastové vrece. Nenechal po sebe žiaden list na rozlúčku. V dome sa však nenašli ani žiadne stopy po vlámaní. Manželka je z mužovej smrti otrasená.

Jeho kolegyňa, ktorá o tragédii informovala, sa o nešťastí dozvedela v živom vysielaní, keď čítala správy. Pozrite si video, ktoré zachytáva, ako moderátorka začína strácať pevný a priamy hlas, cítiť ako sa jej tisnú slzy do očí, no situáciu skvelo ustála a o tragédii informovala až do konca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu