Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Spoveď Američanky (34): Rok som sexovala s duchom indiánskeho náčelníka!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: fox)

NEW YORK - Tak tomu naozaj neuveríte! Američanka Adrien Blackwellová (34) tvrdí, že rok sexovala s duchom, ktorý žil v 19. storočí. Podľa jej slov dotyčný muž žil na Havaji, bol indiánskym náčelníkom a zomrel pred 250 rokmi.

Adrien šokovala verejnosť svojím vyhlásením, že jej prvý sex s duchom nebom vôbec desivý. Pripísala to pocitu, akoby bola na inej planéte. Ako informuje denník Daily Star na svojich webových stránkach žena dokonca uviedla, že pohlavný styk s duchom bol oveľa lepší a príjemnejší ako so živým mužom.    

"Spomínam si, že sa duch dostal do mojej postele a držal ma, ale keď som sa pozrela hore, nikto tam nebol,“ opisuje svoje podivné zážitky a dodáva: "Potom som na sebe zacítila akoby teplú prikrývku, ktorá ma zahalila od hlavy až k pätám."

Adrien Blackwellová
Zobraziť galériu (2)
Adrien Blackwellová  (Zdroj: Foto: Daily Star)

Ľudia, ktorí uvádzajú, že majú sex s duchmi, sú častokrát terčom posmechu. V odbornej terminológii ide o spektrofíliu. Američanka sa rozhodla o svojich skúsenostiach a zážitkoch prehovoriť najmä preto, aby dostala túto vášeň do povedomia ostatných. Aby sa ľudia s podobnými skúsenosťami nebáli o svojich sexuálnych zážitkoch hovoriť.  

Adrien tvrdí, že s duchom, s ktorým prevádzala pohlavný styk, boli v 19. storočí manželia. Teraz však hľadá skutočného ľudského partnera.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu