Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Huliči marihuany, pozor: Prichádza revolúcia, na trhu je e-joint!

E-joint Zobraziť galériu (2)
E-joint (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Revolučný vynález! Absolútne neškodný a stopercentne legálny. Aspoň takto ospevujú novinku holandskej firmy všetci fanúšikovia marihuany. Ide o prvý elektronický joint na svete, ktorý podľa autorov neobsahuje žiadny tabak alebo nikotín. Cigarety sú dostupné už teraz, no u nás narazia na zákony.

Firma ich zatiaľ predáva na diskotékach a zábavách. Denne sa ich vyrobí 10-tisíc v čínskej továrni. Vynález má tvar obyčajnej cigarety, na ktorej konci je chrómový uzáver. Na ňom je znak v tvare listu marihuany, ktorý zasvieti na zeleno vždy, keď si fajčiar potiahne do seba.

Užívatelia si náplň svojej marihuany vždy vymenia. Môžu si vybrať jednu zo šiestich príchutí ako napríklad melónovú, ovocnú, zelené jablko alebo čerešňovú. Jeden joint by mal stáť v prepočte do 10 eur.

Huliči marihuany, pozor: Prichádza
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Podľa spoločnosti sa jedná o "najnovší trend na trhu", ktorý je úplne bezpečný. Na webovej stránke môžete nájsť aj obchody, kde sa e-cigarety predávajú. Jediným problémom zostáva už len európska legislatíva.

Takto vyzerá elektronický joint

Teda zákony, ktoré sú v niektorých krajinách voči marihuane nekompromisné. V Holandsku je používanie ľahkých drog legálne a tamojší občania to hojne využívajú. "Každý by mal byť v pohode, pretože to, čo robíme, nie je ilegálne," povedal pre zahraničné portály hlava firmy Menno Contant.

Na celom svete táto novinka vyvoláva obdiv, ale ozvali sa aj kritici. Podľa nich toto môže byť prvý krok k totálnemu zaplaveniu drog do spoločnosti. Preto to považujú za veľmi nebezpečné a znepokojujúce.

O marihuane sa hovorí ako o nebezpečnej droge, no v poslednom čase sa skloňuje v súvislosti s liečivými účinkami. Prečítajte si na Vyšetrení o prípadoch, kedy marihuana pomohla!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu