Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zaplávajte si s rýchlou pôžičkou v jazere

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Plánujete dovolenku už niekoľko rokov, no doteraz ste neboli schopní našetriť na ňu dosť peňazí? Zmeňte jednou SMSkou sklamané pohľady členov rodiny na šťastné tváre plné radosti. Ako? Proste ich vezmite na výlet. O peniaze sa vôbec nemusíte starať.

Najlepšia dovolenka v Rakúsku

Ak sa vám nechce cestovať k moru do známeho Chorvátska, vyskúšajte niečo iné. Skúste netypické Korutánsko. Tu nájdete obrovské jazero Wörthersee, ktoré vyniká krištáľovo čistou vodou a nádherným prostredím. Navyše je to jedno z najteplejších rakúskych jazier a je skutočne obrovské. Budete si pripadať ako pri mori. Neváhajte a ihneď baľte kufre.

Stačiť vám bude len malá pôžička, ktorú vám radi poskytneme. Postup je jednoduchý. Pokiaľ potrebujete sumu do 350 euro, tak môžete podať žiadosť ihneď. Všetko sa deje cez mobil, alebo internet. Vyplníte krátky formulár, do ktorého vypíšete vaše základné údaje. Nasleduje voľba sumy, ktorú potrebujete, no a nakoniec vyberte dátum splatnosti. Počkáte si chvíľu na potvrdenie „objednávky“ a do 24 hodín máte peniaze na účte.

Na dovolenku bezpečne

A hlavne bez stresu. Nie sme obyčajná banka, či pôžičkáreň, kde sa bežne stretnete s nekalými praktikami. Na zozname častých špinavostí sú najmä skryté poplatky, zatajovanie a prekrúcanie informácii. Tieto a im podobné záležitosti u nás nenájdete. Sme voči vám fér, pretože ste pre nás to najdôležitejšie – ste naši zákazníci a my chceme aby ste boli spokojní.

Riadime sa severskými cnosťami, ktoré zahŕňajú empatiu a ľudskosť. Veríme, že len dobrá služba vie klienta skutočne potešiť a pomôcť mu. Preto sa vám snažíme poskytovať čo najlepšie služby. Pokiaľ máte akékoľvek otázky, stačí sa skontaktovať s našimi milými a vyškolenými pracovníkmi zákazníckeho servisu cez telefón, či e-mail. Nič neskrývame a naše služby sú transparentné. 

 

-reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu