Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najhoršie promoVIDEO na diskotéku: Išli by ste sa sem zabaviť?!

Aj takáto je realita
Aj takáto je realita (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Rozodnieva sa a je čas zažať svetlá na diskotéke, na ktorej ste strávili celú noc. Naskytne sa vám tak pohľad na to, čo doteraz vďaka tme zostalo skryté. Takto vyzerá snáď najhoršie propagačné video nočného klubu, aké kedy bolo natočené. Zato je ale aspoň pravdivé.

Noc zahalená pod rúškom tmy má magickú moc. Neregistrujeme to, čo by sme cez deň určite neprehliadli. Ale potom príde kruté prebudenie a naše ilúzie sú nenávratne preč.

Presne v takomto duchu poňala výrobu propagačného videa jedna diskotéka v anglickom meste Preston. Rozhodla sa pravdivo zobraziť zážitok, aký vám ponúka väčšina nočných klubov po tom, ako dídžej oznámi koniec zábavy a rozsvietia sa svetlá.

Partner, ktorý vám v tme pripadal atraktívny, na svetle už taký sexi nie je. Zatuchlina od piva zaplavila priestor a topánky sa vám lepia na podlahu. Toto je realita, ktorú zažijete v Rumes Nightclub v Prestone. Či sa do neho týmto netradičným spôsobom podarí prilákať viac návštevníkov, ukáže až čas. Body navyše si v každom prípade zaslúžia už len za originalitu.

Najhoršie promovideo na diskotéku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu