Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Každý rozchod bolí: Ako zlepiť zlomené srdce?

Rozchod: Ako zlepiť zlomené srdce? Zobraziť galériu (2)
Rozchod: Ako zlepiť zlomené srdce? (Zdroj: PR článok)

Koniec vzťahu naozaj bolí. A hoci sa vám to v momente, keď máte zlomené srdce, zdá neuveriteľné, každý rozchod sa dá prežiť úspešne. Dôkazom je knižná novinka, ktorá opisuje osvedčenú cestu k uzdraveniu a prekonaniu bolestného konca každého vzťahu. Autorka vám pomôže nasmerovať svoju vlastnú energiu tam, kde je najpotrebnejšia - k vám samotným.

Ste pripravení na krok vpred a opäť sa radovať zo života? Slová autorky Susan J. Elliott v knihe Prežite rozchod s úsmevom vás naplnia odhodlaním postaviť sa tvárou v tvár novému začiatku a ukázať svetu svoju vnútornú silu. Dočítate sa o inšpirujúcich skutočných príbehoch a stratégiách, ktoré vám pomôžu odpútať sa od bývalého či bývalej a urobiť nevyhnutné kroky k novému začiatku.

Pamätajte, kľúčom k posunu je rovnováha - zbavujte sa zlých vecí a integrujte tie dobré. Naučiť sa byť dobrý k sebe a súčasne spracovávať žiaľ nie je ľahké. No vždy to stojí za to. Žiaľ je univerzálna emócia a jestvujú konkrétne kroky na jeho prekonanie, ktoré sa dajú uplatniť na každého.

Kniha Prežite rozchod s úsmevom vám objasní:
- ako a prečo nekontaktovať bývalého či bývalú,
- ako spracovať žiaľ, dostať sa cez svoje obavy a žiť svoj život lepšie než doteraz,
- tajomstvo, ako sa vymaniť z opakovaných nepodarených vzťahov,
- čo robiť, keď neviete prestať myslieť na svojho bývalého pri písaní esemesiek, telefonovaní, prezeraní sociálnych sietí alebo keď idete autom okolo jeho domu.
Dozviete sa všetko, čo sa týka prežívania rozchodu: muža či ženy, geja alebo heterosexuála, so svetským či duchovným prístupom, mladého alebo starého.

Kniha Prežite rozchod s úsmevom vám ponúka osvedčené postupy, ako prekonať ťažký koniec akéhokoľvek ľúbostného vzťahu vrátane manželstva. Mnoho ľudí už našlo vďaka tejto publikácií a jej cenným radám cestu naspäť k šťastiu. Kniha vás chytí za srdce a veľmi rýchlo pochopíte, ako sa natrvalo zmieriť s minulosťou, získať naspäť sebavedomie a nájsť v živote ozajstné šťastie.

"Práve tým, že schádzame do priepasti, získavame naspäť poklady života. Kde sa potknete, tam leží váš poklad."
Joseph Campbell

Kniha Prežite rozchod s úsmevom sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu