Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mindi (†37) porazila rakovinu až päťkrát: Nakoniec ju dobehla iba deň po svadbe!

Mindi Jo Flanaganovej sa podarilo poraziť rakovinu až päťkrát! Posledným prianím bola svadba. Zobraziť galériu (6)
Mindi Jo Flanaganovej sa podarilo poraziť rakovinu až päťkrát! Posledným prianím bola svadba. (Zdroj: desmoinesregister.com)

LONDÝN - Rakovina je extrémne zákerná choroba. Môžete ju poraziť aj päťkrát, no vždy je šanca, že sa vráti v plnej sile. To sa stalo aj Mindi Jo Flanaganovej (†37), matke troch detí, ktorá zomrela počas víkendu v Des Moines v Iowe iba deň po tom, ako sa vydala za svojho dlhoročného druha Joea Bakalara. Ešte v roku 2008 jej diagnostikovali rakovinu prsníkov, po ktorej absolvovala dvojitú mastektómiu.

V nasledujúcom roku jej však lekári oznámili, že má aj rakovinu vaječníkov. Po operácii, chemoterapii a experimentálnej liečbe sa jej podarilo opäť vyhrať. Podobný "kolotoč" sa rozkrútil ešte trikrát, no pri šietom diagnostikovaní rakoviny sa dozvedela, že jej ostáva len 12 týždňov života.

S partnerom Joeom sa rozhodli zosobášiť: „Nebol som si istý, koľko času jej ostáva a chcel som jej aj jej rodine ukázať, ako veľmi mi na nej záleží, chcel som jej dať trochu viac sily bojovať.“

Mindi Jo Flanaganovej sa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: desmoinesregister.com)

Mindi sa pomaly začala lúčiť s ďeťmi. Šesťročnú Savannu počali spolu s Joeom, no Mindi mala ešte deväťročné dvojičky z predchádzajúceho vzťahu. Každej zo svojich dcér napísala prianie k narodeninám vopred až do 18. rokov, pre milovaných pripravila nieľko videí.

„Stále sme dúfali v zázrak,“ povedala Mindina sestra Shellie Bridges a dodala: „Myslím, že ona bola v poriadku, pripravená opustiť život. To je to, čo urobila. Je to ťažké pre nás pozostalých, ale ona je tam, kde musí byť.“

Mindi Jo Flanaganovej sa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: desmoinesregister.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu