Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Delfín sa pri experimente zamiloval do svojej učiteľky: Mali spolu sex!

Margaret Howe Lovattová pre BBC prezradila detaily o svojom živote s delfínom. Zobraziť galériu (16)
Margaret Howe Lovattová pre BBC prezradila detaily o svojom živote s delfínom. (Zdroj: YouTube, BBC)

LONDÝN - Vedci majú často víziu budúcnosti, ktorú bežní ľudia nechápu. Tak to bolo aj v prípade neurológa Johna C. Lillyho, ktorý chcel naučiť inteligentné morské tvory reprezentované delfínmi naučiť rozprávať. Členka jeho výskumného tímu Margaret Howe Lovattová však po šesťdesiatich rokoch mlčania prezradila šokujúce informácie o detailoch projektu.

Margaret žila s delfínom menom Peter vo vile na Ostrove Sv. Tomáša, ktorú nechali celú zatopiť vodou až po kolená. Boli spolu takmer v úplnej izolácii niekoľko týždňov. Jej úlohou bolo naučiť delfína rozprávať, preto si maľovala tvár bielou farbou a zvýrazňovala si pery, aby mohol delfín rozlišovať správnu artikuláciu.

Margaret Howe Lovattová pre
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: YouTube, BBC)

Samozrejme, nikdy Petra rozprávať nenaučili, no nikto nečakal, že sa tento experiment zapíše do dejín. Peter sa do Margaret zamiloval a jeho túžba mala aj sexuálny charakter! „Trel sa mi o kolená, nohy a ruky. Dovolila som mu to tak dlho, pokiaľ nezačal byť hrubý. Z mojej strany to ale sexuálne nebolo,“ šokovala verejnosť svojím priznaním Margaret.

Margaret Howe Lovattová pre
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: YouTube, BBC)

Experiment bol v 60.-tych rokoch minulého storočia natoľko fascinujúci, že ho dokonca sponzorovala NASA. Skončil ale predčasne, pretože sa prevalilo, že sa na niektorých delfínoch skúšajú drogy. Až teraz sa rozhodla zahanbená žena odhaliť viac, dokument natočený britskou stanicou BBC odvysielajú 11. júna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu