Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Selfie, ktorá obletela svet: FOTO vyčerpaných hasičov po zásahu!

Tim fotí seba a svojich kolegov
Tim fotí seba a svojich kolegov (Zdroj: wwmt.com)

SAN MARCOS - Práca požiarnika je jedným z najnebezpečnejších a najvyčerpávajúcejších povolaní na svete. Dennodenne riskujú svoje životy, aby zachránili tie naše. Najnovším dôkazom toho je fotografia, ktorú poslal jeden americký hasič svojej žene, aby ju uistil, že je v poriadku.

Nedávno sa na Twitteri objavila fotka, ktorá zobrazuje siedmich požiarnikov po niekoľkohodinovom zásahu. Ležia vyčerpaní na zemi a naberajú nové sily. Jej autorom je Tim Bergon z mesta San Marcos neďaleko kalifornského San Diega. Práve táto oblasť je známa tým, že každoročne v nej začiatkom leta zúria požiare.

Selfie, ktorá obletela svet:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: wwmt.com)

Dotyčnú snímku následne poslal manželke, aby vedela, že je živý a zdravý. Ako to už vo svete internetu chodí, rýchlo sa rozšírila na iné sociálne siete a ľudia ju húfne zdieľajú. Za pár hodín od zverejnenia mala už 30 tisíc likeov, píše kalifornská spravodajská televízia CBS8 na svojej webstránke.

"Sme im veľmi vďační, čo pre nás robia. Zaslúžia si všetok náš obdiv a vďaku," povedala majiteľka reštaurácie Plan 9 Alehouse Monica Callesová, ktorá hasičom ponúka bezplatné jedlo ako prejav obrovského uznania za ich obetavú prácu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu