Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kristina (23) schudla 57 kg a aj tak je zúfalá: Zničilo mi to život, budem musieť zas pribrať!

Kristina je zúfalá Zobraziť galériu (3)
Kristina je zúfalá (Zdroj: photo-features.co.uk)

IPSWICH - Kristine Milesovej sa tesne pred svadbou splnil sen. No krátko nato sa premenil na nočnú moru. Mladej žene, ktorá bola celý život obézna, sa podarilo pred veľkou životnou udalosťou schudnúť, no teraz tvrdí, že jej to zároveň zničilo život.

Dvadsaťtriročná Kristina vážila 120 kg, keď sa rozhodla, že s tým treba niečo robiť. Mala sa vydávať, ale nezmestila sa do žiadnych svadobných šiat, tak vlastne nemala na výber a musela schudnúť.

Kristina (23) schudla 57
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: photo-features.co.uk)

Prísnou diétou a cvičením mladá žena schudla 57 kg. Lenže jej sen o tom, že sa bude cítiť viac sexi a príťažlivá pre svojho manžela sa veľmi rýchlo rozplynul. Chudnutie si totiž vyžiadalo svoju daň v podobe prebytočnej kože, ktorá teraz Milesovej strpčuje život. "Úplne mi to zničilo sexuálny život. Hanbím sa vyzlieť pred mojím manželom, pretože mi z tela visí kopec nadbytočnej kože. Vyzerám ako starena," posťažovala sa denníku Daily Mirror.

Kristina (23) schudla 57
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: photo-features.co.uk)

Kristina sa obrátila na britskú Národnú zdravotnú službu (NHS) so žiadosťou o preplatenie operácie na odstránenie kože, no tá ju odmietla. Je teraz zúfalá, pretože za zákrok by tak musela zaplatiť sama. No zvyšných 10 tisíc libier (13,5 tisíc eur) nemá ani náhodou. Bojí sa, že bude musieť znovu pribrať, aby zachránila svoje manželstvo s Ashleym.

"Nemôžem takto existovať. Je to ako byť uväznený v kope kože. Len som chcela vyzerať dobre vo svoj svadobný deň, ale diéta to všetko paradoxne pokazila," dodala trojnásobná matka, ktorá momentálne nevidí zo svojej situácie žiadne východisko. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu