Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Super zábavné fotenie vo fotobúdke Funnybox

Super zábavné fotenie vo fotobúdke Funnybox Zobraziť galériu (3)
Super zábavné fotenie vo fotobúdke Funnybox

Prajete si, aby vaša party, večierok alebo svadba bola výnimočná a zábavná? V tom prípade, cheese! – úsmev, prosím! Prichádza FunnyBox - fotobúdka plná zábavy, prvá a jediná svojho druhu na slovenskom trhu.

Na miesto, začíname!

Čo? Predsa super zábavu na vlastný účet! Stačí na to „bláznivá“ fotobúdka FunnyBox, kde nikto iný neuvidí vaše roztopašné grimasy a pózy. Iba ak by ste výsledný fotopásik ukázali aj ostatným zúčastneným. Preto – uvoľnite sa, prosím, prichádza nová éra zábavného fotenia!

Vojdete dovnútra, nasadíte si úsmev, prípadne aj kostým a masku a - hotovo, môže sa začať super zábava! Bez toho, aby ste sa museli siliť do umelého úsmevu a skúšať opozerané klasické pózy, či mať trému z toho, ako budete zasa na tej nevydarenej fotke vyzerať. S FunnyBoxom vám podobná katastrofa určite nehrozí. Pri fotení vás nikto nepozoruje, jedine, ak sa rozhodnete, že do neho nevstúpite sami, ale s partnerom alebo dokonca s celou partiou vašich priateľov.

Privítajte, FunnyBox, prosím!

Fotobúdka FunnyBox bola vytvorená špeciálne na akcie, ktorých cieľom je zabaviť hostí unikátnym spôsobom, a to priamo pri fotení. Či už ide o narodeninovú oslavu, svadbu,  party, firemnú akciu alebo výstavu, hostia sa môžu v súkromí FunnyBoxu odviazať, robiť akékoľvek vtipné pózy či veselé grimasy a fotobúdka ich pri tom vyfotí. Každý z nich si okrem skvelého zážitku a maximálnej zábavy odnesie svoj fotospásik so štyrmi veselými fotkami a  odkazom oslávenca.

Ako FunnyBox funguje?

Veľmi jednoducho a bez sprievodných problémov. Ak si FunnyBox objednáte, doručia vám ho priamo na miesto vašej akcie. Navyše, profesionálny tím pracovníkov sa postará aj o všetky ďalšie potrebné záležitosti – zabezpečí rekvizity či kostýmy, podá potrebné informácie. Vám už potom naozaj len stačí vojsť do fotobúdky, nasadiť si masku alebo veselú pózu a fotiť sa na vlne nekončiacej zábavy. Fotopásiky dostanete ihneď po odfotení, pričom na každom môže byť umiestnený dohodnutý odkaz, meno či logo firmy. Navyše, fotky z akcie sa môžu na vašu žiadosť umiestniť i na facebook alebo do online galérie, aby všetci hostia mali možnosť top zábery ihneď like-ovať alebo si ich stiahnuť do vlastného počítača.

Prečo je FunnyBox výnimočný?

Len fotobúdka FunnyBox dokáže spojiť fotenie so zábavou a priniesť všetkým hosťom príjemné uvoľnenie a výnimočný zážitok. Svieže posolstvo, odkaz, značku či produkt potom môže – aj si to želáte - šíriť ďalej nielen v teréne akcie, ale aj online. Vaša svadba bude s Funnyboxom ešte krajšia, vaša party očarujúcejšia a vaša firemná akcia absolútne výnimočná.

FunnyBox máme radi, pretože...

„Nerada sa fotím.“ prezrádza na seba 27-ročná Jana a dodáva s úsmevom: „Na firemnej party sme však mali túto „fotobúdku“ a fotky, ktoré z nej „vyliezli“ sú super! Ani moja tvár ich nekazí!“

„Kamaráti nám objednali FunnyBox na našu svadbu. Bolo to SUPER PREKVAPENIE -  toľko sme sa nasmiali..  Fotky z fotobúdky  sú dokonale uvoľnené, ľudia sa schuti smiali a zabávali sami na sebe. Naozaj, výborné momentky na celý život,“ hovorí tridsiatnička Zuzka, čerstvá mladá pani.

Navnadilo vás to? Všetky potrebné informácie nájdete na www.funnybox.sk alebo na www.facebook.com/funnybox.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu