Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto je vrchol extrémnej módy: Mladík si piercingom prevŕtal líca a znetvoril tvár!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB)

BERLÍN - Mladík z Nemecka udivuje svoje okolie bizarným módnym štýlom. Začal piercingom a postupne to "dopracoval" až k 36 milimetrovým dieram v jeho lícach. Podľa jeho slov táto móda ho baví názory okolia si nevšíma.

23-ročný Joel Miggler, nemecký model, takto experimentuje už od svojich 13-rokov. Postupne mu na tele pribúdali rôzne ozdoby. Teraz to však dotiahol až do extrému. Do líc si vyrezal diery v priemere 36 milimetrov.

Najprv začal s malými dierami, neskôr si ich trikrát zväčšil. Teraz mu je vidieť rovno do ústnej dutiny a jazyk prepchá pohodlne nielen cez ústa. Ako sa presne nazýva táto najnovšia móda, Joel nevie.

Toto je vrchol extrémnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Vyjadril sa, že diery chce zväčšiť až na 40 milimetrov. Vraj si pre jedle tieto diery zakrýva a musí si dávať taktiež menšie porcie. Pozor si musí dávať aj keď pije. Kovové krúžky sa mu nedotýkajú zubov, čiže problém mu to nerobí.

Ani s dievčatami nemá problémy. Má priateľku, ktorá ho rešpektuje, aký je. "Ľudia súdia ako vyzerám, väčšinou negatívne, ale vôbec ma nezaujímajú ich názory," hovorí Joel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu