Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rezidencie MACHNÁČ: Ďalší dôvod na paniku?

Rezidencia Machnáč Zobraziť galériu (8)
Rezidencia Machnáč (Zdroj: PR)

Jeden z najsledovanejších príbehov! Od momentu, kedy vstúpil bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ na realitný trh sa neprestáva o ňom hovoriť. Prvotný šok nastal, keď si projekt celkom podmanil trh a zmenil štatistiky predajnosti! A to nie je zďaleka všetko. Čím nás investor tejto novostavby pri Horskom parku prekvapí tento krát? Odkaz je jasný! „ZABUDNITE NA SVET!“

Scenár bytového projektu Rezidencie MACHNÁČ sa napĺňa do poslednej bodky! Nová adresa nadštandardného bývania v jednej z najdostupnejších a najprestížnejších lokalít v mestskej časti Staré mesto získala kontúry.

Veď posúďte sami! Viete si predstaviť bývanie uprostred zelenej oázy s krásnymi parkovými úpravami, ktorú lemuje výsadba stromov, okrasných krovín, skaliek či krovín? Posedieť si pod korunami stromov a nechať sa zlákať okolitou prírodou na prechádzky či športové aktivity? Ideál všetkých kupujúcich, ktorí pokladajú kúpu nehnuteľnosti v posledných rezidenciách Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa za „zlatú investíciu“. Navyše tie krásne výhľady na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko... A to najlepšie ešte len príde!

Rezidencia Machnáč
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

Zabudnite na okolitý svet!

Avizovanou novinkou investora je jedinečná ponuka, ktorá zaiste rozmazná a prebudí všetky zmysly. I tých najnáročnejších zákazníkov! Prví dvadsiati záujemcovia, ktorí do 30. júna 2014 podpíšu zmluvu o budúcej kúpnej zmluve bytu v Rezidencie MACHNÁČ, získajú darčekový poukaz s možnosťou stráviť čarovný pobyt na 2 noci pre dve osoby na zámku Chateau Herálec 5***** Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE. Limitovaná ponuka je určená tým, ktorí sa chcú zlákať romantickou vôňou jedného z najkrajších a najromantickejších zámkov v Európe! Navyše vychutnať si čarokrásnu atmosféru zámku, ktorá harmonicky skĺbila minulosť so súčasnosťou.  

Na okolitý svet jednoznačne zabudnete v teplých bublinkách jacuzzi v zámockej veži a v prvých Spa by L´OCCITANE v Českej a Slovenskej republike. Vaše zmysly rozmazná nielen profesionálny tím, ale i jedna z najkvalitnejších prírodných kozmetík pochádzajúca priamo z francúzskej oblasti Provence. Virtuálnu prehliadku zámku nájdete na www.chateauheralec.com. Chateau Herálec nezabúda ani na labužnícke jazýčky. Delikátnu gastronómiu si môžete vychutnať v štýlovej zámockej reštaurácii HONORIA, kde sa váš gurmánsky zážitok rozvinie vďaka zbierke francúzskych vín z oblasti Bordeaux, jedna z najväčších zbierok tohto druhu v Čechách.

Emócie z prestíže a nadštandardu po kúpe bytu nezaniknú. Naopak, veľkolepo ožijú!

 

Dnes nie je prestíž mať služby osobného vrátnika! Výnimočnými sa stavajú nehnuteľnosti, ktoré vedia naplniť všetky očakávania a potreby aj tých najnáročnejších zákazníkov. V prípade projektu Rezidencie MACHNÁČ zákazníkom ponúkame spolu s kombináciou výhod: kvalita - lukratívna lokalita v prírode - mimoriadne ceny, aj omnoho viac. Skutočné emócie, ktoré po kúpe bytu nezaniknú. Naopak! Veľkolepo ožijú aj vďaka originálnej myšlienke partnerstva s unikátnym hotelovým konceptom Chateau Herálec 5***** Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE,“ dodal Michal Mrník.

 

www.tuchcembyt.sk

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu