Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Milovník roka: Najskôr posúložil bakomat, potom si to rozdal s piknikovým stolom!

Lonnie Hutton musel mať v krvi pekných pár promile alkoholu Zobraziť galériu (2)
Lonnie Hutton musel mať v krvi pekných pár promile alkoholu (Zdroj: polícia Murfreesboro)

MURFREESBORO – Ak by takú správu vydala americká polícia v štáte Tennessee na 1. apríla, bolo by to jasné. Ale 49-ročného Lonnieho Huttona naozaj zatkli potom, čo súložil s bankomatom.

Skutočne kuriózne volanie na núdzovú linku zaznamenali policajti v meste Murfreesboro. Šokovaní návštevníci miestneho baru im zavolali a operátorkám opisovali, ako si muž vyzliekol nohavice a začal  „obšťastňovať‟ bankomat umiestnený priamo v bare.

Milovník roka: Najskôr posúložil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: wikimedia commons)

Nevedno, kam presne sa svoj úd snažil vopchať, no pokračoval v tom až do príchodu mužov zákona. Tí mu prikázali, aby počkal vonku pri piknikovom stole, kým vypočujú svedkov. Policajti si zrejme neuvedomili, že podguráženého Casanovu vyrušili v najlepšom a bude chcieť dokončiť, čo začal. Po ruke však nebolo nič okrem spomíneného stola, a tak sa Lonnie rozhodol pretiahnuť aj ten. Polícia aj v tomto prípade ušetrila verejnosť podrobností. Isté je len to, že ho zatkli pre opitosť na verejnosti a 1. júla sa bude sudca rozhodovať, aký trest mu uloží za sexuálne obťažovanie bankomatu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu